Raak mij aan! Touch me!

E-books

Heb je een bibliotheekabonnement bij het Forum? Dan heb je gratis toegang tot duizenden e-books, zoals thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken.

Elke maand wordt een deel van ons aanbod vernieuwd. Je leent ze legaal ;-) via de landelijke, online bibliotheek. In een paar simpele stappen zet je ze op smartphone, tablet of e-reader.

Nog geen lid?

Nieuwe app

Let op: je kunt vanaf nu alleen nog in de nieuwe Online Bibliotheek-app boeken lenen.

In de nieuwe Online Bibliotheek-app kun je e-books en luisterboeken lenen en lezen. De app vervangt de oude apps 'E-books' en 'LuisterBieb'. Nieuw is dat je in één app zowel e-books als luisterboeken kunt lenen. En je kunt bijvoorbeeld een favorietenlijstje maken, previews van boeken bekijken en beluisteren, én boeken eenvoudig verlengen als de leentermijn bijna afloopt.

Heb je in de oude app al eens ingelogd met je e-mailadres om e-books te lenen? Log dan in met je e-mailadres.

Heb je niet eerder ingelogd om e-books te lenen? Dan kan dit met je pasnummer. Dit nummer staat op je lenerspas. Het bestaat alleen uit cijfers.

Download de app

Hoe werkt het?

Met een abonnement leen je maximaal 10 e-books tegelijk. De leentermijn van een e-book is 3 weken. Inleveren hoeft niet: een e-book verdwijnt na 3 weken vanzelf van je online boekenplank. Bovendien kun je ze onbeperkt verlengen.

Hulp nodig?

We raden je aan om de instructies te lezen op de website van de Online bibliotheek voordat je begint. Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe de app werkt. Als het nog steeds niet lukt, neem dan contact op met de klantenservice van de Online Bibliotheek.

Boekentips in je inbox? >

Boekentips in je inbox? >

Word lid van de Forumbibliotheken >

Word lid van de Forumbibliotheken >