Raak mij aan! Touch me!

De Boekenparade

Dé podcast voor ouders & kinderen die van (voor)lezen houden!

In De Boekenparade stellen we ouders én kinderen voor aan de bijzondere kinderboeken van de Forumbibliotheken in de gemeente Groningen. Met voorleesfragmenten, meningen van kinderen en passende suggesties helpen we luisteraars om de juiste boeken te vinden.

Luister tijdens het seizoen om de week op woensdag een nieuwe aflevering. Je beluistert de podcast op Spotify of via Platform F. De eerstvolgende aflevering komt op 30 november online. 

Aafke & Jeroen

Podcast De Boekenparade wordt ingesproken door Aafke, werkzaam bij Forum Groningen en Jeroen van Studio Hoorzaam. Aafke weet alles van kinderboeken en pikt dan ook alleen de leukste, grappigste, leerzaamste en spannendste boeken uit voor De Boekenparade. Jeroen leest tijdens de podcast voor uit de gekozen kinderboeken. 

De podcast is voor iedereen die van lezen houdt. Ben jij een ouder, leerkracht of een kind van 6 tot 12 jaar en wil jij graag handige tips over leuke boeken? Wij helpen je graag verder. Veel luisterplezier!

Beluister alle afleveringen
14634
15443

Gehoord in de podcast

Boekentips voor kinderen vanaf 6 jaar

Boekentips voor kinderen vanaf 8 jaar

Boekentips voor kinderen vanaf 9 jaar 

Boekentips voor kinderen vanaf 10 jaar

15443

Word gratis lid van de bieb

Gratis kidsabonnement

Tot 18 jaar ben je gratis lid van de bibliotheek. Kom lekker veel lenen, lezen, luisteren en gamen bij de Forumbibliotheken. Naast het lenen van boeken, e-books en luisterboeken, kun je met je bibliotheekpas online oefenen voor je theorie-examen, voorleesfilmpjes bekijken, informatie zoeken voor je werkstuk, oefenen voor de basisschoolvakken en nog veel meer.

Ja, ik wil een gratis jeugdabonnement

Tip: De Luisterbieb

Lekker luisteren naar jouw favoriete boek tijdens de roadtrip naar jouw vakantiebestemming. En het goede nieuws is: de Luisterbieb is voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Forumbibliotheken. Veel luisterplezier!

Naar de Luisterbieb

Beluister alle afleveringen

15443