Raak mij aan! Touch me!

BreinBieb collectie

Hoe werkt het brein? Hoe goed is jouw geheugen? En wat is dementie? Op deze vragen kun antwoord krijgen bij BreinBieb in de Forumbibliotheek De Wijert.

BreinBieb beslaat het hele spectrum van onthouden en vergeten: van leuke thema’s zoals begrijpen en het ‘fit houden’ van het geheugen tot serieuze onderwerpen zoals dementie en mantelzorg. Je vindt er boeken en spelletjes voor het activeren en fit houden van het geheugen. Je mag alle materialen lenen. Je kunt ook langskomen met vragen of voor een doorverwijzing naar instanties rondom dit onderwerp in de gemeente Groningen.

Activiteiten rondom het brein

Elke eerste donderdag van de maand (m.u.v. vakanties) van 10:30 – 11:30 uur worden er gratis activiteiten georganiseerd in BreinBieb.

Samenwerking

BreinBieb is een pilot, mede mogelijk gemaakt door de provincie Groningen, waarbij Forum Groningen materialen over het brein opneemt in de collectie van de bibliotheek. Het is een samenwerkingsproject met Biblionet Groningen. Er is ook een BreinBieb aanwezig in de bibliotheken in Delfzijl en Hoogezand.

Bekijk agenda

6322

Activiteiten BreinBieb

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor BreinBieb | De Wijert.

Misschien vind je dit ook interessant