Raak mij aan! Touch me!

Forumbibliotheek Selwerd

Via deze pagina vind je onze openingstijden en collectie en natuurlijk ook de hulp- en spreekuren en jeugdactiviteiten die plaatsvinden bij onze Forumbibliotheek in Selwerd.

Forumbibliotheek Selwerd is gesloten op:

  • Maandag 18 april, Tweede Paasdag;
  • Woensdag 27 april, Koningsdag;
  • Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag;
  • Maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag.

Openingstijden

Maandag 8.30 - 17.30
Dinsdag 8.30 - 17.30
Woensdag 8.30 - 17.30
Donderdag 8.30 - 17.30
Vrijdag 8.30 - 17.30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Feestdagen Gesloten

Adres en contactgegevens

Eikenlaan 288/8
9741 EW Groningen
T 050 368 06 36
E bibliotheek@forum.nl

Hulp nodig?

Wil je een van de onderstaande zaken regelen? Kom dan na 13.00 uur langs of neem contact op met de klantenservice via 050 368 36 83.

  • Lid worden;
  • Een adreswijziging doorgeven;
  • Een betaling afhandelen.

Exposities Forumbibliotheek Selwerd | 14 mrt t/m 7 juli

LIEFDEBODE-delen mag

De expositie LIEFDEBODE-delen mag toont hét symbool van de liefde: het hart. Dat hart blijkt zomaar te vinden zijn, soms voor de hand liggend, vaak heel verrassend. Het hart klopt waar het maar kan. LIEFDEBODE-delen mag is samengesteld door Anja van Beek, creatief coach en kunstwerker bij KIJK7. In haar werk speelt intuïtie een belangrijke rol. Liefde, Energie en Verbinding liggen aan de basis van de activiteiten die zij bij KIJK7 ontplooit.

Exposities Forumbibliotheek Selwerd | 14 mrt t/m 7 juli

Collectie Ingrid Zijlema

‘Maken’ (of creëren) is voor Ingrid een soort eerste levensbehoefte. Wanneer ze een idee krijgt laat dit haar niet weer los. Dit idee móét worden gemaakt, worden uitgevoerd. Hoe stom of onzinnig ook. Ingrid Zijlema is een 24 jarig grafisch vormgever, illustrator, maar vooral maker, uit de stad Groningen. ‘Maken’ is een manier voor haar om met de wereld om haar heen om te gaan, dingen te verwerken. Of het nou gaat om schilderen, grafisch ontwerpen, naaien, tekenen of zeefdrukken, het maakt niet uit, zolang ze maar aan het creëren is. Omdat ze niet alleen houdt van het maken zelf, maar ook gesteld is op het hebben van een ‘fysiek’ product als resultaat, is ze zich steeds meer gaan interesseren in het maken van tasjes. Simpele, die-grijp-ik-snel-mee canvas tasjes. Deze tasjes zijn niet alleen simpel van vorm en snel voor haar te maken, ze vormen ook een goede basis waarbinnen oneindig valt te variëren. Uiteindelijk is er over een periode van drie jaar een hele collecties aan tasjes ontstaan die gaan over dingen die zij in die periode mee heeft gemaakt, die haar dwars zaten of die ze moest verwerken. Een deel van deze collectie wordt nu geëxposeerd bij Forum Bibliotheek Selwerd.

10550

Kinderactiviteiten

Wij organiseren leuke (gratis) activiteiten voor kinderen in de Forumbibliotheek Selwerd. Van Clubhuizen tot leren programmeren en van festival tours tot voorleesuurtjes. Bekijk de agenda om te zien wat voor leuks er te doen is.

Kinderactiviteiten

Hulp- & spreekuren

Tijdens hulp- en spreekuren kun jij terecht in de Forumbibliotheek Selwerd met al jouw vragen. Van hulp bij digitale vaardigheden tot taalhuizen. Bekijk de agenda voor een overzicht van wanneer welk hulpuur plaatsvindt.

Hulp- & spreekuren

Vrijwilliger worden?

Wil jij vrijwilliger worden bij Forumbibliotheek Selwerd? We zoeken met regelmaat mensen! Bekijk de openstaande vacatures.

Vrijwilliger worden?

Lid worden >

Lid worden >

Maandelijks boekentips in je inbox? >

Maandelijks boekentips in je inbox? >

Adres