Raak mij aan! Touch me!

Vind jij januari ook altijd zo'n deprimerende en ellendig lang durende maand? VERS geeft je iets om naar uit te kijken. 

Samen vieren we dat we de eerste maand van 2024 overleefd hebben. Hoe doen we dat? Met een feestje natuurlijk. Het wordt een avond vol muziek, performances, drankjes en dansjes. Zien we je daar?

Onder het genot van een drankje geniet je van muziek van lokale artiesten en Dj's. Houd deze pagina in de gaten, voor de laatste info over acts en gasten!

Sabine Koch

Energiek, krachtig en eerlijk. Deze eigenschappen kenmerken de muziek van Sabine. Haar optredens stromen over van enthousiasme en zitten vol dansbare beats waardoor de luisteraar maar moeilijk stil kan blijven staan! Samen met haar band combineert ze livemuziek met elektronische sounds. Haar Nederlandse popliedjes hebben pakkende melodieën met teksten over diepere gevoelens. Zo neemt Sabine de luisteraar mee in haar gedachtes en ervaringen van de wereld om haar heen. Sabine (@sabinekochx)

Sabine Koch

MaMan

Julian Steenbergen, beter bekend als MaMan, is een elektronische muziek producer uit Groningen. Zijn muzikale avontuur begon al op jonge leeftijd met het spelen van piano. Later begon MaMan zich meer te verdiepen in de kunst van het muziek produceren om uiteindelijk zijn eigen singles te releasen.

MaMan (@musicmaman) 

 

MaMan

Lesfleursdumal

Federica, ofwel Lesfleursdumal, is een italiaanse DJ gevestigd in Groningen. Met haar trap, hiphop en R&B beast krijgt zij iedereen aan het dansen. Ze draaide vorig jarig onder andere op ADE.

 

 

LESFLEURSDUMAL 

Lesfleursdumal

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor VERS FEST.

Misschien vind je dit ook leuk

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >