Raak mij aan! Touch me!

Ben je een voorstelling aan het maken en wil je graag testen wat het publiek er van vindt?

Zing je in een koor en ben je nieuwsgierig hoe jullie klanken klinken in de hal van het Forum? Debateer je graag met vrienden maar wordt je huiskamer te klein? Ben je heel geestig en denk je dat je met gemak een hele tribune aan het lachen krijgt? Dan is dit echt iets voor jou: Op de Bühne!

Let op! 

Het programma voor Op de Bühne zit t/m oktober 2020 vol. Je mag je nieuwe initatieven gewoon in blijven sturen, maar weet dat er pas in het najaar weer plek is. 

AANMELDEN

Editie zondag 7 juni | Kabaal Muziektheater speelt: Schande!

Het is het jaar 1600. De winter was koud en er zijn veel mensen gestorven aan de honger en de pest. De Groningse weeshuizen zitten bomvol. Het volk mort en dreigt in opstand te komen tegen het stadsbestuur. Carel, de zoon van een steenrijke koopman uit Groningen wordt verliefd op Sophie, één van de weeskinderen. De weeskinderen zijn stinkend jaloers op Sophie en Carels familie ziet het niet zitten. Zij hebben natuurlijk andere plannen met hem. Een  musical over een omstreden liefde in roerige tijden. En het is nog maar de vraag of liefde alles overwint. 

Op 26 en 28 juni in het der Aa-theater. www.kabaalmuziektheater.nl maar op 7 juni geven zij een voorproefje bij Op de Bühne.

Editie zondag 7 juni | Kabaal Muziektheater speelt: Schande!

Agenda

Zondag 5 april
11:00 tot 13:00
Publiekstribune
Zondag 3 mei
11:00 tot 13:00
Publiekstribune
Zondag 7 juni
11:00 tot 13:00
Editie: Kabaal Muziektheater
Publiekstribune

Misschien vind je dit ook leuk

Tims Talkshow Tims Talkshow

Tims Talkshow

zondag 26 april 16:30 tot 18:00

Forum Magazine

Lees alles over het nieuwe Forum in het online magazine!

Forum Magazine

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on