Raak mij aan! Touch me!

Editie zondag 3 oktober | Song of Songs

 

Dit jaar  bestaat Vrouwen ensemble Focus Vocaal 20 jaar! Met veel plezier zongen wij in al die jaren op bruggen en boten, in zwembaden en watertorens, fabrieken en musea, tuinen en terrassen en nu ...in het Groninger Forum!

Ons publiek kon luisteren naar ongehoorde, aparte en toch toegankelijke composities in levendige optredens waar niet zelden ook het publiek een actieve rol speelde. Of zoals een trouwe fan het omschreef; "Een concert met Focus Vocaal heeft altijd een verrassing in petto, is het niet vanwege de bijzondere muziekkeuze dan wel van de verrassende uitvoeringspraktijk!"

Speciaal in dit jubileumjaar is het indrukwekkende en meeslepende 'Song of Songs' van Patrick Hawes. Een feest om in te studeren en uit te voeren. Met deze explosie van liefdesbetuigingen durven wij te stellen dat het niet anders kan dan dat ook uw hart rechtstreeks en liefdevol geraakt zal worden! Daarnaast grijpen wij terug op een paar van onze 'song of songs' uit de afgelopen 20 jaar.

Dit alles in samenwerking met 4 strijkers & 1 harp & 1 soliste

Wij verheugen ons er op! Wees welkom!

Aanvang 1e voorstelling : 12.00 uur

Aanvang 2e voorstelling : 13.00 uur

9133

Ben je een voorstelling aan het maken en wil je graag testen wat het publiek er van vindt?

Zing je in een koor en ben je nieuwsgierig hoe jullie klanken klinken in de hal van het Forum? Debateer je graag met vrienden maar wordt je huiskamer te klein? Ben je heel geestig en denk je dat je met gemak een hele tribune aan het lachen krijgt? Dan is dit echt iets voor jou: Op de Bühne!

AANMELDEN

Agenda

Zondag 3 oktober
12:00 tot 14:00
Song of Songs
Publiekstribune
Zondag 7 november
12:00 tot 14:00
Publiekstribune
Zondag 5 december
12:00 tot 14:00
Publiekstribune

Misschien vind je dit ook leuk

Haydn op zondag Groningen

Haydn op zondag Groningen

zondag 12 december 10:00 tot 13:00
Leesclub: De achtste zus

Leesclub: De achtste zus

maandag 4 oktober 19:30 tot 22:00
Naked Lunch: Herman Koch

Naked Lunch: Herman Koch

donderdag 14 oktober 12:15 tot 13:15