Raak mij aan! Touch me!

Wat is jouw favoriete dino? Weet jij hier al alles over? Dino expert Melanie During kan je vast nog wel wat nieuws vertellen!

Dino's waren ooit de meest machtige dieren op aarde! Maar wanneer leefden ze precies? Hoe groot werden ze? En waarom zijn er nu nog geen dino's meer op aarde? Melanie kan je er alles over vertellen! Stel al je vragen en kom nog meer over dino's te weten dan je nu al weet!

Dino expert: Melanie During

Melanie is paleontoloog en doet onderzoek naar uitgestorven werveldieren, dinosauriërs! Ze weet alles over zeedieren die veranderden in landdieren of van landdier naar vliegende dieren. Én ze weet alles over het uitsterven van dino's. Melanie was degene die ontdekte dat de meteoriet, waardoor de dino's zijn uitgestorven, in de lente moet zijn ingeslagen. Hierover schreef zij in het boek ‘De Laatste Lente van de Dinosauriërs’.

Voor kinderen vanaf 6 jaar

Volwassenen zijn welkom bij deze kinderlezing. Koop wel even een kaartje voor jezelf en je kind(eren)!

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Bij dit evenement geldt namelijk een Stadjerspas prijs van €2,50. Klik hieronder op de knop Tickets en selecteer de Stadjerspas.

 

Agenda

Zondag 10 december
13:00 tot 14:00
Rabo Studio
€ 7,50

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >