Raak mij aan! Touch me!

In vrij korte tijd hebben de mannen van Dial Q een reputatie opgebouwd als makers en presentatoren van de leukste filmquiz van de lage landen. Meerdere filmfestivals werden al bezocht en nu komen ze weer naar het Forum voor een speciale, volledig coronaproof festivaleditie van De Dial Q Filmquiz.

Pak je graag een filmpje? Hou je van een quiz op z'n tijd? Dan hou je van Dial Q. Dit is geen pubquizje, dit is een show! De Dial Q Filmquiz betekent een avond vol maffe rondes, gekke filmvragen, sketches en mashups. Nooit te moeilijk, altijd leuk. Deze editie staat mede in het teken van 25 jaar IFFR Groningen, dus de quiz is voorzien van een speciaal IFFR-sausje. Nodig je filmvrienden uit, bestel tickets en kom quizzen in het Forum!

Wil je vast oefenen? Kijk op www.dialq.nl bij de bonusfeatures.

What is Dial Q?!

Dial Q is een rondreizend filmquizfeest met haar wortels in Hoorn. Al acht jaar lang trekt een team van filmtotaalmalloten het land door, om de show te presenteren bij de leukste filmtheaters van Nederland; van Groningen tot Rotterdam, van Den Bosch tot Haarlem en alles wat daartussen zit. Met speciale optredens in Eye Amsterdam, Festival by The Sea in Vlissingen en IFFR in Groningen. Is Dial Q misschien wel de leukste filmquiz van Nederland? Wij horen het u zeggen. Wat wij zeker weten is dat we er een superleuke show van gaan maken. Roll sound... Lights… Camera… Action!

Agenda

Vrijdag 5 februari
20:00 tot 22:30
Rabo Studio
€ 10,00

IFFR in Groningen

IFFR in Groningen is dé kans om onbekende, internationale parels te verkennen of de grote titels van het komende filmjaar alvast te ontdekken. Dit jaar van woensdag 3 t/m zondag 7 februari.

IFFR in Groningen

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on