Raak mij aan! Touch me!

VERS | Forum

VERS gets VIRTUAL

VERS leeft mee met de coronatijd en maakt online content voor jullie. Op instagram geven we lokale ondernemers en talenten een welverdiende shoutout met onze Share your Talent rubriek! Ben of ken jij een talent of ondernemer? Stuur ons dan een DM.

@VERS_FORUM

Ook presenteert VERS: de Bloosdoos! In dit nieuwe seizoen gaan we in gesprek met onder andere stadsdichter Myron Hamming en TikTokfamous held Gerbalicious. En stellen we hun alle vragen die je doorgaans niet durft te stellen.

Bekijk de korte variant van de gesprekken op instagram, maar wil je meer? Bekijk dan de lange versie op platform F!

Platform F
7507

VERS op VRIJDAG

In het Forum organiseert VERS eens in de paar maanden VERS op VRIJDAG: een avond om lekker te ontladen aan het eind van een drukke week.

Volg VERS op instagram om updates te krijgen.

@VERS_FORUM

 

 

Afgelopen events van VERS

VERSconferentie

Tijdens de VERSconferentie doken we de diepte in over de politiek. Waarom is jouw stem belangrijk, wat gebeurt er eigenlijk in de tweede kamer en welke onderwerpen zijn van belang voor jongeren? Op deze vragen gaven wij jou antwoord om je te helpen een keuze te maken voor de verkiezingen op 17 maart 2021.

Dit programma is terug te kijken via Platform F.

Terugkijken
VERSconferentie

VERS Borrel Bingo | januari 2021

Laten we er niet omheen draaien, deze lockdown was ronduit helemaal KAK. Ook VERS zocht naar manieren om deze lockdown leuker te maken.

Via zoom kon jij met je vrienden strijden voor te gekke prijzen. Voor € 7,- kreeg je een speciaal STACH borrelpakket + bingokaarten. Dus gezellig met je nootje, drankje en je vrienden genieten! Werd de lockdown toch nog een stukje gezelliger van.

VERS Borrel Bingo | januari 2021

Let's Talk (Dirty) | december 2020

Wanneer is iets seksuele intimidatie? Hoe versier je je crush anno 2020? Welke vragen durfde je vroeger niet te stellen, maar nu (of anoniem) wel? Kortom: de seksuele voorlichting die je nooit op school hebt gehad, kwam deze avond aan bod.

Dit programma is terug te kijken via Platform F.

Terugkijken
Let's Talk (Dirty) | december 2020

LOVE INCLUDED | Valentijnsdag 2020

In LOVE INCLUDED nodigde VERS jou uit om met je buur, vriend, oma, opa, klasgenoot of met jezelf de liefde te vieren. Met een film, liefdesbrieven een secret rozenactie, gekleurde popcorn en nog zoveel meer!

LOVE INCLUDED | Valentijnsdag 2020

Vuture VERS | november 2019

Tijdens het openingsprogramma van Forum Groningen was de nacht van VERS! 

Denk jij dat we de klimaatdoelen gaan halen? Stel dat ons regenwoud langzaam verandert in een mechanisch regenwoud? Zullen we in de toekomst bevriend worden met robots? En als de wereld vergaat ga jij dan mee naar MARS? 

Het was een knalfeest waarin je met VERS en dj's Duke Hugh, Nathan Homan de toekomst tegemoet kon dansen.

Vuture VERS | november 2019

What Would You Do? | januari 2019

Het eerste event dat VERS organiseerde was What Would You Do?, een twijfelavond waarvoor ze Tim den Besten, Ismail Ilgun, Milou Deelen en Sanne ten Wolde wisten te strikken.

Fotocredits: Aileen de Ruijter

What Would You Do? | januari 2019

Benieuwd naar meer?

Volg VERS op insta

De lichting 2019 - 2020

Kennismaken met de lichting 2019 - 2020? Deze VERSers zijn inmiddels afgezwaaid en in te huren als fotograaf, productie-assistent of presentator.

Maak kennis
De lichting 2019 - 2020

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on