Raak mij aan! Touch me!

VERS | Forum

VERS 2023-2024

VERS van de Pers

P.S. Play Safe

Over alles wat je niet op school hebt geleerd over intimiteit! Op school leer je alles over anatomie, condooms om een banaan doen en het vrouwenstemrecht, maar word je helemaal niet klaargestoomd voor de uitdagingen waar je als student in het echte leven tegenaan loopt: daadwerkelijke (fysieke) intimiteitsrelaties met anderen. Daarom organiseert VERS op 2 oktober het event P.S. Play Safe, waar je alles te weten komt over deze niet onbelangrijke onderwerpen.  

tickets
VERS van de Pers

P.S. PechStudent

Over alles wat je niet op school hebt geleerd. Waarom moet ik ineens rente betalen over mijn studieschuld? Wat gebeurt er als ik deze weiger te betalen? Waarom kan ik geen kamer vinden? Kan ik wel een hypotheek krijgen met zo’n studieschuld? En wat als je helemaal niets kunt vinden op deze woningmarkt? Zijn er dan alternatieven? Daarom organiseerde VERS op 31 mei het event P.S. PechStudent, waar je alles te weten kwam over deze niet onbelangrijke onderwerpen.

Check hier wat we nog meer doen:

@VERS_FORUM
15119

Earth Day

De politiek, het nieuws, social media, films, boeken: bijna alle hoeken van de samenleving staan tegenwoordig in het teken van het milieu en klimaatverandering. Om wat positiviteit en kracht terug te krijgen rondom het klimaat heeft VERS een lijstje met tips en tops verzameld over hoe jij makkelijk, goedkoop en zonder te veel gezeik duurzamer om kan gaan met ons lieve wereldbolletje. Bekijk de ultieme Help-het-klimaat-gaat-eraan-en-ik-wil-helpen-maar-ik-weet-niet-waar-ik-moet-beginnen-lijst met wat VERSe tips:

Let's go
14506

Feedom Fighters

Voor 5 mei interviewde VERS 5 mensen die anno 2021 vechten voor hun vrijheid. Gendervrijheid, godsdienstvrijheid, vluchten voor je vrijheid, vrijheid voor inclusiviteit en vrijheid voor gelijke rechten.

Het interview is terug te kijken via Platform F.

Terugkijken
7432

Vrouwen in de wetenschap

Waarom zitten er eigenlijk minder vrouwen in de wetenschap? Hiervoor interviewde VERS: Sociaal- en organisatiepsycholoog Ruth van Veelen, masterstudent Artificial Intelligence Muskan Boran, PhD student Technisch wiskunde Anne-men Huijzer en Masterstudent in Kunstgeschiedenis Lilian Anneloes Klasens.

Het interview is terug te kijken via Platform F.

Terugkijken
9009

VERS & Ukraine

Op 3 maart sprak VERS met 4 Oekraïense studenten over de oorlog, hun gevoelens en gedachten, en wat je kunt doen als je in Groningen woont en wilt helpen.

VERS sprak met Liza, Valeria, Sofie en Maria en vroeg hen elk drie vragen te beantwoorden. Ze wonen nu alle vier in Groningen, maar zijn geboren in Oekraine. De interviews zijn in het Engels.

Terugkijken
10961

Saars ezelsoortjes

VERSe boekentips van Sarah. Speciaal voor jou geselecteerd en natuurlijk te leen bij het Forum. Ja, natuurlijk wil ik tips:

Boekentips
15100

VERS archief

VERS Borrel Bingo | januari 2021

Laten we er niet omheen draaien, deze lockdown was ronduit helemaal KAK. Ook VERS zocht naar manieren om deze lockdown leuker te maken.

Via zoom kon jij met je vrienden strijden voor te gekke prijzen. Voor € 7,- kreeg je een speciaal STACH borrelpakket + bingokaarten. Dus gezellig met je nootje, drankje en je vrienden genieten! Werd de lockdown er toch nog een stukje gezelliger van.

VERS archief

LOVE INCLUDED | Valentijnsdag 2020

In LOVE INCLUDED nodigde VERS jou uit om met je buur, vriend, oma, opa, klasgenoot of met jezelf de liefde te vieren. Met een film, liefdesbrieven een secret rozenactie, gekleurde popcorn en nog zoveel meer!

4468

What Would You Do? | januari 2019

Het allereerste event van VERS is een feit. What Would You Do?, een twijfelavond waarvoor we Tim den Besten, Ismail Ilgun, Milou Deelen en Sanne ten Wolde wisten te strikken.

Fotocredits: Aileen de Ruijter

2491

Vuture VERS | november 2019

Denk jij dat we de klimaatdoelen gaan halen? Stel dat ons regenwoud langzaam verandert in een mechanisch regenwoud? Zullen we in de toekomst bevriend worden met robots? En als de wereld vergaat ga jij dan mee naar MARS? Tijdens de opening van Forum Groningen organiseerden wij de nacht van VERS! Het was een knalfeest waarin je met VERS en dj's Duke Hugh, Nathan Homan de toekomst tegemoet kon dansen.

5947

Ben jij VERS?

Heb jij óók vette programma ideeën voor in Forum Groningen? Kom bij VERS! Een of twee keer per jaar organiseren we een selectieavond waarop we een nieuwe lichting selecteren.

Op dit moment is er nog geen nieuwe selectieavond gepland. Je kunt je in de periode december-januari opnieuw aanmelden voor VERS 2024. Houd @vers_forum in de gaten voor de volgende ronde.

Volg ons
Ben jij VERS?