Raak mij aan! Touch me!

VERS | Forum

VERS op VRIJDAG

In het Forum organiseert VERS eens in de paar maanden VERS op VRIJDAG: een avond om lekker te ontladen aan het eind van een drukke week.

Volg VERS op instagram om updates te krijgen.

@VERS_FORUM

VERS op VRIJDAG: Burning Forum | Geannuleerd

Burning Forum is geannuleerd.

Door de nieuwe coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om Burning Forum te annuleren en uit te stellen naar een ander moment. We willen heel graag weer met jullie feesten, maar het liefst wanneer het weer kan en veilig is voor iedereen. We moeten nog even wachten dus. Achter de schermen zijn we druk bezig met het bedenken van een nieuwe datum, voor alle updates daarvoor verwijzen we jullie naar onze instagram. Voor nu blijf veilig en was je handen. Liefs het VERS team.

INFO

VERS gets VIRTUAL

VERS leeft mee met de coronatijd en maakt online content voor jullie. Op instagram geven we lokale ondernemers en talenten een welverdiende shoutout met onze Share your Talent rubriek! Ben of ken jij een talent of ondernemer? Stuur ons dan een DM.

@VERS_FORUM

VERS op Platform F

Op Platform F presenteert VERS: Bloosdoos en Freedom Fighters.

In de Bloosdoos stellen we onder andere stadsdichter Myron Hamming en TikTokfamous held Gerbalicious alle vragen die jij doorgaans niet durft te stellen.

Voor de videoreeks Freedom Fighters interviewde VERS vijf mensen die anno 2021 voor hun vrijheid vechten. Gendervrijheid, godsdienstvrijheid, vrijheid voor inclusiviteit, en vrijheid voor gelijke rechten. Check de video op Platform F.

Platform F

 

 

Afgelopen events van VERS

VERSconferentie

Tijdens de VERSconferentie doken we de diepte in over de politiek. Waarom is jouw stem belangrijk, wat gebeurt er eigenlijk in de tweede kamer en welke onderwerpen zijn van belang voor jongeren? Op deze vragen gaven wij jou antwoord om je te helpen een keuze te maken voor de verkiezingen op 17 maart 2021.

Dit programma is terug te kijken via Platform F.

Terugkijken

Let's Talk (Dirty) | december 2020

Wanneer is iets seksuele intimidatie? Hoe versier je je crush anno 2020? Welke vragen durfde je vroeger niet te stellen, maar nu (of anoniem) wel? Kortom: de seksuele voorlichting die je nooit op school hebt gehad, kwam deze avond aan bod.

Dit programma is terug te kijken via Platform F.

Terugkijken

LOVE INCLUDED | Valentijnsdag 2020

In LOVE INCLUDED nodigde VERS jou uit om met je buur, vriend, oma, opa, klasgenoot of met jezelf de liefde te vieren. Met een film, liefdesbrieven een secret rozenactie, gekleurde popcorn en nog zoveel meer!

Vuture VERS | november 2019

Tijdens het openingsprogramma van Forum Groningen was de nacht van VERS! 

Denk jij dat we de klimaatdoelen gaan halen? Stel dat ons regenwoud langzaam verandert in een mechanisch regenwoud? Zullen we in de toekomst bevriend worden met robots? En als de wereld vergaat ga jij dan mee naar MARS? 

Het was een knalfeest waarin je met VERS en dj's Duke Hugh, Nathan Homan de toekomst tegemoet kon dansen.

What Would You Do? | januari 2019

Het eerste event dat VERS organiseerde was What Would You Do?, een twijfelavond waarvoor ze Tim den Besten, Ismail Ilgun, Milou Deelen en Sanne ten Wolde wisten te strikken.

Fotocredits: Aileen de Ruijter

Benieuwd naar meer?

Volg VERS op insta

Meedoen?

Heb jij óók vette programmaideeën voor in Forum Groningen? Kom bij VERS! Een of twee keer per jaar organiseren we een selectieavond waarop we een nieuwe lichting selecteren.

Op dit moment is er nog geen nieuwe selectieavond gepland. Houd @vers_forum in de gaten voor de volgende ronde.

Instagram

De lichting 2019 - 2020

Kennismaken met de lichting 2019 - 2020? Deze VERSers zijn inmiddels afgezwaaid en in te huren als fotograaf, productie-assistent of presentator.

Maak kennis