Raak mij aan! Touch me!

VERS | Forum

VERS zoekt verVERSing! Scroll snel door.

VERS gets VIRTUAL

Voor onze quarantainetoppers out there heeft VERS op maat gemaakte virtuele content. Van een stoomcursus Portugees tot de eerste online talkshow ‘Corona just left the chat’ die elke maandag vanaf 20:30 live te zien is op instagram, zorgt VERS ervoor dat je binnenblijft en niks tekort komt. Want zolang we allemaal binnen blijven, handen wassen en zwaaien naar de buren houden we Corona op afstand. Stay safe iedereen en check VERS op instagram voor de virtuele content.

@VERS_FORUM

VERS zoekt verVERSing

VERS zoekt nieuwe VERSers om het team te versterken. Ben jij tussen de 16-24 jaar? Heb jij een creatief brein, lef en wil je graag meedenken over het programma van Forum Groningen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken creatieve jongeren die in het diepe durven te springen en weten wat het publiek wil. Ook ben je elke dinsdag van 17:00-18:30 beschikbaar voor onze vergaderingen (met veel snacks).

Selectieavond | vrijdag 12 juni

Op vrijdag 12 juni organiseren wij een selectieavond (met pizza) voor nieuwe VERSers in Forum Groningen. Je maakt kennis met VERS en met iedereen achter de schermen. En wij met jou! Tijdens de selectieavond ga je in groepjes opdrachten uitvoeren waarmee jij je ideeën kunt laten zien.  Wie weet zien we jou daarna in ons team.

Aanmelden

Wat vind jij dat het Forum mist? Of wat had je altijd al willen zien in het Forum? Heb jij antwoord op deze vragen en ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan voor de selectieavond!

Let op: voor de selectieavond geldt vol = vol. De avond vindt (onder voorbehoud) plaats op vrijdag 12 juni. Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je van ons een e-mail met alle info die je nodig hebt.

Aanmelden

VERS op VRIJDAG

In het nieuwe Forum organiseert VERS eens in de paar maanden VERS op VRIJDAG: een avond om lekker te ontladen aan het eind van een drukke week.

Volg VERS op instagram om updates te krijgen.

@VERS_FORUM

Dit organiseerde VERS al

LOVE INCLUDED | Valentijnsdag 2020

In LOVE INCLUDED nodigde VERS jou uit om met je buur, vriend, oma, opa, klasgenoot of met jezelf de liefde te vieren. Met een film, liefdesbrieven een secret rozenactie, gekleurde popcorn en nog zoveel meer!

LOVE INCLUDED | Valentijnsdag 2020

Vuture VERS | november 2019

Tijdens het openingsprogramma van Forum Groningen was de nacht van VERS! 

Denk jij dat we de klimaatdoelen gaan halen? Stel dat ons regenwoud langzaam verandert in een mechanisch regenwoud? Zullen we in de toekomst bevriend worden met robots? En als de wereld vergaat ga jij dan mee naar MARS? 

Het was een knalfeest waarin je met VERS en dj's Duke Hugh, Nathan Homan de toekomst tegemoet kon dansen.

Vuture VERS | november 2019

What Would You Do? | januari 2019

Het eerste event dat VERS organiseerde was What Would You Do?, een twijfelavond waarvoor ze Tim den Besten, Ismail Ilgun, Milou Deelen en Sanne ten Wolde wisten te strikken.

Fotocredits: Aileen de Ruijter

What Would You Do? | januari 2019

Benieuwd naar meer?

Volg VERS op insta

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on