Raak mij aan! Touch me!

VERS | Forum

Ben jij VERS?

Aanmeldingen voor VERS 2023 zijn inmiddels gesloten. Je kunt je in de periode december-januari opnieuw aanmelden voor VERS 2024.

Blijf op de hoogte

 

 

Afgelopen events van VERS

VERS op Platform F

Op Platform F presenteert VERS: VERS & Ukraine

Op 3 maart sprak VERS met 4 Oekraïense studenten over de oorlog, hun gevoelens en gedachten en wat je kunt doen als je in Groningen woont en wilt helpen.

VERS sprak met Liza, Valeria, Sofie en Maria en vroeg hun elk 3 vragen Ale vier wonen ze nu in groningen, maar zijn geboren in Oekraine. De interviews zijn in het Engels.

 

Platform F
VERS op Platform F

VERSconferentie

Tijdens de VERSconferentie doken we de diepte in over de politiek. Waarom is jouw stem belangrijk, wat gebeurt er eigenlijk in de tweede kamer en welke onderwerpen zijn van belang voor jongeren? Op deze vragen gaven wij jou antwoord om je te helpen een keuze te maken voor de verkiezingen op 17 maart 2021.

Dit programma is terug te kijken via Platform F.

Terugkijken
VERSconferentie

Let's Talk (Dirty) | december 2020

Wanneer is iets seksuele intimidatie? Hoe versier je je crush anno 2020? Welke vragen durfde je vroeger niet te stellen, maar nu (of anoniem) wel? Kortom: de seksuele voorlichting die je nooit op school hebt gehad, kwam deze avond aan bod.

Dit programma is terug te kijken via Platform F.

Terugkijken
Let's Talk (Dirty) | december 2020

LOVE INCLUDED | Valentijnsdag 2020

In LOVE INCLUDED nodigde VERS jou uit om met je buur, vriend, oma, opa, klasgenoot of met jezelf de liefde te vieren. Met een film, liefdesbrieven een secret rozenactie, gekleurde popcorn en nog zoveel meer!

LOVE INCLUDED | Valentijnsdag 2020

Vuture VERS | november 2019

Tijdens het openingsprogramma van Forum Groningen was de nacht van VERS! 

Denk jij dat we de klimaatdoelen gaan halen? Stel dat ons regenwoud langzaam verandert in een mechanisch regenwoud? Zullen we in de toekomst bevriend worden met robots? En als de wereld vergaat ga jij dan mee naar MARS? 

Het was een knalfeest waarin je met VERS en dj's Duke Hugh, Nathan Homan de toekomst tegemoet kon dansen.

Vuture VERS | november 2019

What Would You Do? | januari 2019

Het eerste event dat VERS organiseerde was What Would You Do?, een twijfelavond waarvoor ze Tim den Besten, Ismail Ilgun, Milou Deelen en Sanne ten Wolde wisten te strikken.

Fotocredits: Aileen de Ruijter

What Would You Do? | januari 2019

Benieuwd naar meer?

Volg VERS op insta

Meedoen?

Heb jij óók vette programmaideeën voor in Forum Groningen? Kom bij VERS! Een of twee keer per jaar organiseren we een selectieavond waarop we een nieuwe lichting selecteren.

Op dit moment is er nog geen nieuwe selectieavond gepland. Houd @vers_forum in de gaten voor de volgende ronde.

Instagram
Meedoen?

De lichting 2019 - 2020

Kennismaken met de lichting 2019 - 2020? Deze VERSers zijn inmiddels afgezwaaid en in te huren als fotograaf, productie-assistent of presentator.

Maak kennis
De lichting 2019 - 2020