Raak mij aan! Touch me!
9864

Aanmelden voor Maakfestival

 

Wat is het Maakfestival?

Het Maakfestival is een eendagsfestival helemaal in het teken van maken, van vindingrijkheid en van vernieuwing. Een feest van de creativiteit. Het is een bruisende markt in en rond het Forum waarop allerhande makers hun werk tonen of delen met het publiek. Het Maakfestival biedt een podium aan makers die hun nieuwste of coolste project, experiment of vondst willen laten zien, aan andere makers en aan het rondwandelende publiek. Het festival staat gepland voor 18 juni 2022.

Wat is het idee?

De tofste makers aller landen samenbrengen natuurlijk! Grofweg is dit het plan: op zaterdag 18 juni richten we de Nieuwe Markt (het plein bij het Forum) en de begane grond en pleinen ín het Forum in met marktkraampjes waar deelnemers hun werk kunnen tonen, delen, hun ding kunnen doen. De dag begint met opbouwen. Wij zorgen vooor stroom etc. De markt is open voor publiek tussen zeg 11.00 uur 's ochtends en 17.00 uur in de middag. Na afloop breken we af, en wie wil blijft hangen voor pizza en bier. De vrijdagavond voor het Maakfestival is er een borrel, om je mededeelnemers te leren kennen, of oude bekenden terug te zien en bij te praten. Meld je dus snel aan!

Weet je nog niet zeker of het iets voor je is, of wil je eerst meer weten: meld je dan tóch aan. We houden je dan op de hoogte van ‘het maken van het Maakfestival’ en hoe het eruit gaat zien. Want voor ons is het ook een mooi avontuur!

Let op: Aanmelden voor 1 mei. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je niet per ommegaande een ontvangstbevestiging. Ons cms is helaas niet zo fancy. We kijken uiteraard wel regelmatig naar de aanmeldingen en sturen tamelijk onregelmatis een ontvangsbevestiging of update van de plannen voor het festival. Onder het formulier staan alle kleine lettertjes :)

 

Kleine lettertjes

  • Wanneer je je hebt aangemeld krijg je niet per ommegaande een ontvangstbevestiging. Ons cms is helaas niet zo fancy. We kijken uiteraard wel regelmatig naar de aanmeldingen en sturen ongeveer eens per week (gewoon met de hand) een ontvangsbevestiging en maandelijks een update van de plannen voor het festival.
  • Wanneer je je hebt aangemeld betekent dit niet dat je zeker bent van deelname. Het kan immers zijn dat we moeten selecteren – inhoudelijk, of in het geweldige geval dat er teveel aanmeldingen binnenkomen.
  • De saaie productiedetails voor jouw deelname (wat heb je nodig, wat bieden we, etc.) en communicatiebenodigheden worden later gevraagd. 
  • Aanmelden voor 1 mei.