Raak mij aan! Touch me!
Meld je aan voor het Maakfestival
zaterdag 10 juni 2023

Meld je aan voor het Maakfestival

Ben je een maker uit Noord-Nederland? Een keukentafel-uitvinder, kunstenaar, uitvogelaar, hacker, gamebouwer, elektronica freak, handwerker of nog anders? Doe dan mee met het Maakfestival! 

Wat is het Maakfestival? 

Het Maakfestival is hét familiefestival over vindingrijkheid en vernieuwing. Het is een feest van de creativiteit met een blik op de toekomst. Met bijzondere aandacht ook voor 'hermaken’ en oplossingen die er vanuit makers zijn voor recycling, upcycling en duurzaamheid. Het festival biedt een podium aan makers, hobbyisten, knutselaars, ingenieurs, wetenschappers, designers, kunstenaars, kortom: aan enthousiastelingen die hun nieuwste of leukste project of experiment willen presenteren en willen laten zien waar hun (technologische) innovatie uit bestaat. Het festival staat gepland voor zaterdag 10 juni 2023.

Wat gaan we doen op zaterdag 10 juni?

De tofste makers aller landen samenbrengen natuurlijk! Grofweg is dit het plan: op 10 juni richten we de Nieuwe Markt (het plein bij het Forum) en de begane grond en pleinen ín het Forum in met marktkraampjes waar deelnemers hun werk kunnen showen en laten zien hoe ze het maken/doen. De dag begint met opbouwen. Wij zorgen voor stroom, koffie/thee, lunch etc. De markt is open voor publiek tussen 11.00 uur 's ochtends en 17.00 uur in de middag.  

Let op: Wanneer je je hebt aangemeld krijg je niet per ommegaande een ontvangstbevestiging. Ons cms is helaas niet zo fancy. We kijken uiteraard wel regelmatig naar de aanmeldingen en sturen dan een ontvangstbevestiging of update van de plannen voor het festival. De productiedetails voor jouw deelname (wat heb je nodig, wat bieden we, etc.) en tekst en beeld voor communicatie worden later gevraagd.

Misschien vind je dit ook leuk

Walk-in Smartlab Walk-in Smartlab

Walk-in Smartlab

zaterdag 7 oktober 11:00 tot 17:00