Raak mij aan! Touch me!

Gastlenen

Gastlenen houdt in dat je met jouw bibliotheekpas van Forum Groningen kan lenen bij alle bibliotheken die deelnemen aan het landelijk lenen van de KB (Koninklijke Bibliotheek).

Word gastlener in 3 stappen!

1. Ga met je bibliotheekpas en een legitimatiebewijs naar de infobalie van de bibliotheek waar je wilt gastlenen.

2. Laat jouw bibliotheekpas registreren. Hier kunnen eenmalige kosten aan verbonden zijn.

3. Je kunt direct materialen lenen in de gastbibliotheek. Voor het lenen in de gastbibliotheek gelden de leenvoorwaarden van die bibliotheek.

Word gastlener in 3 stappen!

Gastlenen bij Forum Groningen

Ben je lid van een bibliotheek buiten de provincie Groningen die deelneemt aan landelijk lenen van de KB (Koninklijke Bibliotheek) en wil je gastlenen bij het Forum? Ga dan met je bibliotheekpas en een legitimatiebewijs naar de infobalie van één van onze bibliotheken en laat je pas registreren.

Leenvoorwaarden

Leentermijn4 weken
Maximaal tegelijkertijd lenen25 titels
ReserverenGratis (max. 5 items)

Boeken lenen

Je mag je geleende items 4 weken houden en als het tijd is om in te leveren, ontvang je een handige herinneringsmail. Toch een keertje wat later met terugbrengen? Dat geeft niks, je hoeft geen boete te betalen. Als gastlener bij het Forum kun je lenen en inleveren in al onze vestigingen in stad en provincie Groningen.

Gastlenen verlengen en opzeggen

Gastlenen bij Forum Groningen wordt automatisch verlengd zolang je bibliotheekabonnement geldig is en je actief gebruik maakt van het gastlidmaatschap.