Raak mij aan! Touch me!

Buitenlandse kranten | Pressreader

Lees je graag de Wall Street Journal, The Daily Telegraph, International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo of Handelsblatt?

Via PressReader kun je gratis de meest recente edities lezen, thuis of in de bibliotheek. PressReader bevat meer dan 7.000 kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen in 54 talen. Actueel, in de originele opmaak en met een archief tot 90 dagen.

483

Hoe werkt het?

Installeer de PressReader-app op je tablet of smartphone. Vervolgens maak je in een van onze vestigingen contact met het wifi-netwerk. Daarna kun je een week lang gratis gebruikmaken van PressReader. Maak je na die periode opnieuw verbinding met ons wifi-netwerk, dan is de app weer zeven dagen actief.

Gebruik je geen tablet of smartphone, maar wil je wel downloaden voor thuisgebruik, dan moet je een PressReader account aanmaken. Klik hiervoor in de PressReader rechtsboven op ‘sign in' en vul het scherm in.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over het luisteren of lezen of lenen via PressReader? Neem dan contact op met onze klantenservice of stel je vraag aan een van onze collega's in de bibliotheek.

864