Raak mij aan! Touch me!

Bezoek het lees- en schrijfplein

Je krijgt meer plezier in lezen en schrijven als je de taal beheerst. Onze collectie Lees&Schrijf helpt daarbij. Je vindt de materialen bij alle Forumbibliotheken.

Wat is er te vinden?

Je vindt er makkelijk leesbare boeken. Zoals boeken van Kader Abdolah, Kluun en Baantjer. Ze zijn eenvoudig geschreven: zonder moeilijke woorden en met korte zinnen. Ze hebben grote letters en zijn niet dik.

Ook vind je op het plein taalboeken en -cd’s. Bijvoorbeeld boeken over Nederland, woordenboeken en meer. Oefenen zonder te lezen kan ook. Met de cd’s, cd-rom’s en dvd’s.

Oefencomputers

Op onze oefencomputers kun je gratis oefenen met taal. Gemakkelijke programma’s helpen jou daarbij. Je kunt meteen aan de slag!

12250

Groepen zijn van harte welkom

Wil je met een groep langskomen? Dat kan. Tijdens een gratis bezoek kun je kennis komen maken met ons aanbod en leiden we je rond. Heb je vragen of wil je een groepsbezoek regelen? Mail dan naar info@forum.nl onder vermelding van 'groepsbezoek lees&schrijf'.

De collectie Lees&Schrijf is in het Forum op de Nieuwe Markt te vinden op plein 3. Klik op de knop hieronder voor alle Forumbibliotheek locaties.

Openingstijden >

Openingstijden >