Raak mij aan! Touch me!

Wie oog heeft voor de wereld boven zijn hoofd, zal zich vaak verwonderen.

Of het nu gaat om de adembenemende variatie in wolken of het kleurenspel bij regenbogen, halo’s, poollicht en zonsondergang. Of om onvoorstelbare sterrenstelsels, fonkelende planeten en de wassende maan als veranderlijke kunstwerken aan de nachtelijke hemel. Op dinsdag 25 augustus geven wetenschapsjournalist Govert Schilling en meteoroloog Helga van Leur een mini-college over hun nieuwe boek Dag & Nacht, dat op 25 juni is verschenen Ook is er ruimte voor vragen tijdens de Q&A.

Boekhandel Van der Velde is aanwezig; je kunt je eigen expemplaar van Dag & Nacht kopen én meteen laten signeren door Govert en Helga.

Erbij zijn of live kijken?

Je kunt het mini-college bijwonen op 25 augustus vanaf 20.00 uur, koop van te voren je ticket via onze website. Of kijk het interview live mee op Platform F. Op een later moment terugkijken, kan natuurlijk ook!

Platform F

Agenda Zomertalks

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Zomertalks.

Volg alle Zomertalks op Platform F

Alle Zomertalks zie je live of kijk je terug op Platform F, ons kanaal voor online programmering. Daar vind je bijvoorbeeld ook de interviews met Splinter Chabot, Frank Westerman, Herman Finkers, Michiel Vos, Sijbold Tonkens en Johan Remkes.

Volg alle Zomertalks op Platform F

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on