Raak mij aan! Touch me!

Wanneer Lena haar vader verliest als zijn vissersboot vergaat op zee, zet ze alles op alles om erachter te komen hoe dit kan zijn gebeurd.

De zeilster en skatester Lena verliest haar vader wanneer zijn vissersboot vergaat op zee. Er wordt gefluisterd dat het ongeluk haar vaders schuld is maar Lena is ervan overtuigd dat er een mysterieus beest rondwaart in de Noordzee, een monster dat het schip deed zinken. Ze gaat tot het uiterste om het bestaan van het monster te bewijzen en de onschuld van haar vader te bewijzen.

Bekijk Zeevonk met Earcatch

We vinden het belangrijk dat iedereen van film kan genieten. Om die reden bieden we voor de filmtitel Zeevonk de mogelijkheid om de film met (gratis) Earcatch app te bekijken. Via de app beschrijft een stem tussen de dialogen door wat er in beeld te zien is, zo is het verhaal veel beter te volgen voor mensen die slechtziend of blind zijn. Download de Earcatch app op je smartphone of tabled via onderstaande button. Vergeet je niet je koptelefoon mee te nemen naar de voorstelling?

Download Earcatch app

Combi-deal: film en Cinekid Lab

Je koopt voor een Cinekid-filmvoorstelling een kaartje van € 10,00. Hiermee krijg je ook de hele dag toegang tot het Cinekid Lab: onze digitale speeltuin vol installaties en games, verspreid door het hele Forum. Heb je een Stadjerspas? Dan kost een combi-deal maar € 3,00. Bestel je tickets van tevoren online, via de Tickets knop hieronder.

Let op: alleen bij de voorstellingen in filmzaal Camera 2 kun je ook een gewoon filmticket kopen voor € 6,00. Als je dit ticket koopt, heb je geen toegang tot het Cinekid Lab.

Cinekid film zonder pauze

Alle Cinekid filmvoorstellingen worden getoond zonder pauze. Zo kan jij van zoveel mogelijk films genieten tijdens het festival. Wil je graag wat lekkers te drinken of te snacken tijdens de voorstelling? Hiervoor kan je voorafgaand aan de voorstelling terecht bij het Camera Café.

Agenda

Woensdag 25 oktober
Premièredatum, speeltijden volgen
Geen pauze
Donderdag 26 oktober
14:00 tot 15:43
Geen pauze
Camera 1
€ 10,00
Taal
Nederlands,Kroatisch,Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
98 min
Kijkwijzer
Acteurs
Saar Rogiers, Dunia Elwaleed, Valentijn Dhaenens, Sverre Rous, Hilde De Baerdemaeker
Land
België,Nederland
Jaar
2023
Regie
Domien Huyghe

Cinekid Festival

Kom in de herfstvakantie van maandag 23 tot en met vrijdag 27 oktober naar het Forum, beleef de beste films, doe mee met de coolste workshops en ontdek het Cinekid Lab: onze digitale speeltuin vol installaties en games, verspreid door het hele Forum!

Cinekid Festival

Misschien vind je dit ook leuk

Disney Shorts - 100 jaar Disney (6+) Disney Shorts - 100 jaar Disney (6+)

Disney Shorts - 100 jaar Disney (6+)

maandag 23 oktober 12:00 tot 13:38
Saïd & Anna (4+) Saïd & Anna (4+)

Saïd & Anna (4+)

dinsdag 24 oktober 10:00 tot 10:54
Kapsalon Romy (8+) Kapsalon Romy (8+)

Kapsalon Romy (8+)

zondag 8 oktober 14:10 tot 16:00

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >