Raak mij aan! Touch me!

Heeft u ooit nagedacht over de toekomst van onze regio's en de rol die de Lelylijn hierin kan spelen? De Projectorganisatie Lelylijn organiseert een workshop "Brede Welvaart en de Lelylijn" en nodigt u daar graag voor uit. In deze workshop staat centraal wat de Lelylijn kan bijdragen aan de kansen, welvaart en welzijn van mensen uit deze regio.

Wat kunt u verwachten?
Een dynamische sessie waarin uw verbeeldingskracht wordt aangesproken: stel u voor dat u in 2050 leeft, in een tijd waarin de Lelylijn reeds een aantal jaren operationeel is. Welke voordelen en nadelen ervaart u als inwoner, en hoe kunnen we nu al werken aan het versterken van de voordelen en het minimaliseren van de nadelen?

Waarom meedoen?
Uw inzichten zijn belangrijk voor de toekomst van de Lelylijn. De resultaten van deze workshops zullen bijdragen aan de besluitvorming over de volgende fases van het project.

Deze workshop wordt georganiseerd door Projectorganisatie Lelylijn

 

Thema:Brede Welvaart en de Lelylijn
Doel:Onderzoek naar de brede welvaartseffecten van de Lelylijn, gericht op de toekomstige kansen, welvaart, en welzijn van de inwoners van onze regio's.
Format:nteractieve workshops onder leiding van de regionale planbureaus CMO-STAMM (Groningen en Drenthe) en Planbureau Fryslân.
Wanneer:Maandag 22 april tussen 19:00 - 22:00 (inclusief voor- en nabespreking en een pauze)

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Workshop: Verken de toekomst met de Lelylijn.

17828