Raak mij aan! Touch me!

Voorafgaand aan het WK Voetbal in Qatar zal er in het Forum een voorbeschouwing zijn met drie speciale gasten.

De gasten, waaronder journalist en voetbalverslaggever Suse van Kleef, zullen in een boeiend gesprek hun licht laten schijnen over de ins en outs van dit WK. Want wie zijn de kanshebbers in Qatar? Wie wordt de beste speler van het toernooi? Hoe gaat Nederland het doen? Welke visie hanteert Louis van Gaal? Zal de hoge temperatuur in Qatar invloed hebben op het vertoonde spel?

Het belooft een interessante avond te worden!

 

Bekijk hieronder de lijst met sprekers.

Agenda

Woensdag 16 november
20:30 tot 22:00
Rabo Studio
€ 10,00

Suse van Kleef

Na een zeer intensieve periode als correspondent in Londen (Brexit!) voor onder andere de NOS en het Algemeen Dagblad, is Suse van Kleef sinds 2021 weer in Nederland gevestigd. Ze heeft een opvallende switch in haar carrière gemaakt en richt zich nu met name op sport in de breedste zin van het woord. In het voorjaar van 2021 maakte ze haar debuut als eerste vrouwelijke voetbalverslaggever voor het radioprogramma Langs de Lijn en daarnaast presenteert ze wekelijks één of meerdere avondafleveringen van dit programma.

In de zomer van 2021 was ze presentator van het programma RadiOlympia over de Olympische Spelen in Tokio en vervolgens reisde ze zelf af naar Japan en was daar voor de NOS televisie het gezicht van de Paralympische Spelen. Afgelopen zomer presenteerde ze voor de NOS Studio Londen, over de EK vrouwenvoetbal. In november is zij in het Forum aanwezig bij de voorbeschouwing van het WK voetbal.
 

Hou deze pagina in de gaten voor de aankondiging van de volgende gast(en).

Suse van Kleef