Raak mij aan! Touch me!

Niemand minder dan televisiemaker en schrijver Tim den Besten presenteert onze nieuwe maandelijkse talkshow. Tim is bekend van VPRO-programma's als De toekomst is fantastisch, Tims ^Tent en schreef het Zou er wifi in de hemel zijn?.

Elke laatste zondag van de maand ontvangt Tim interessante gasten met bijzondere verhalen uit de wereld van tech, journalistiek en de media. De onderwerpen worden afgewisseld met een dosis humor en guilty pleasures. Schuif aan voor een borrel en een relaxte sfeer tijdens Tims Talkshow.

Fotocredits: Marieke kijk in de vegte

De eerste gasten van zondag 23 februari

Wim Pijbes
Wim Pijbes (Veendam, 1961) heeft na zijn indrukwekkende carrière in museumland, met als hoogtepunt zijn jaren als directeur van het Rijksmuseum, een nieuwe missie: de komst van het landverhuizersmuseum in Rotterdam. Het is nog een werktitel en de planning is ook nog niet helder, maar er is een ontwerp van het gebouw en er zijn duidelijke ideeën over de inhoud. Naast de geschiedenis van de miljoenen mensen die via Rotterdam hun bestaan en geluk elders zochten wordt via moderne kunst en fotografie ook het actuele verhaal van migratie verteld. Een uitdagend project waarvoor Pijbes en zijn team op dit moment verhalen, kunstwerken én koffers aan het verzamelen zijn. Pijbes praat ons bij over zijn plannen.

Carlien Bootsma
De zeespiegel stijgt, en misschien wel sneller dan gedacht. Wat heeft dat voor gevolgen voor het Waddengebied en hoe kijken bewoners daar tegenaan? Carlien Bootsma (29) trok deze winter een maand met een tentje rond de Waddenzee om verhalen van bewoners te verzamelen. Bootsma is het liefst op zee of er dichtbij in de buurt en trekt er graag op uit. Ze schreef eerder voor Dagblad van het Noorden en grijpt iedere mogelijkheid aan om de vaste wal te verlaten. 

Martijn de Groot
Als verrassing een tattoo van de vagina van je ex-vriendin op je been krijgen. Dat overkwam Martijn de Groot uit Muntendam in het MTV-programma Just Tattoo of Us. Toch wel een heftig plaatje dacht Martijn, maar gelukkig gaf zijn moeder hem op voor een ander televisieprogramma, Eerste Hulp Bij Tattoo Disasters.

Agenda

Zondag 23 februari
16:30 tot 18:00
Rabo Studio
€ 10,00
Zondag 29 maart
16:30 tot 18:00
Rabo Studio
€ 10,00
Zondag 26 april
16:30 tot 18:00
Rabo Studio
€ 10,00
Zondag 24 mei
16:30 tot 18:00
Rabo Studio
€ 10,00

Kijk hier de eerste Tims Talkshow terug

Kijk terug

Samenwerkingspartners

Dagblad van het Noorden

Tims Talkshow is een productie van Forum Groningen in samenwerking met het Dagblad van het Noorden. De show wordt opgenomen en (live) uitgezonden op Podium.TV. De eerste edtie is op dinsdag 28 januari vanaf 17.00 uur elke uur te zien bij Podium.TV, dat is te vinden op de kabel bij Ziggo en daarnaast is alles live en on demand terug te zien op www.Podium.TV en op DVHN.nl

Laif & Nuver en de HKliving Brand Store

Een nieuwe talkshow, een nieuw decor! Laif & Nuver en de HKliving Brand Store hebben de Rabostudio in het Forum eens goed onder de loep genomen. Grafisch, modern en pastel waren de uitgangspunten. Wat resulteert in een prachtige, nieuwe talkshowwaardige setting waar Tims gasten zich absoluut op hun gemak gaan voelen. 

Villeroy & Boch

Het is elke maand weer een verrassing wie er plaats neemt in Tim’s bad! Traditie, innovatie en design op het hoogste niveau. Geniet van heerlijke ontspanningsmomenten – in een Villeroy & Boch bad dat gemaakt is van het unieke QUARYL®.

Samenwerkingspartners

Misschien vind je dit ook leuk

Columnist in één dag Columnist in één dag

Columnist in één dag

zaterdag 22 februari 13:00 tot 17:00
Groningse Nacht van de Filosofie Groningse Nacht van de Filosofie

Groningse Nacht van de Filosofie

vrijdag 17 april 20:00 tot 00:30
HELP!? HELP!?

HELP!?

woensdag 19 februari 20:30 tot 21:30

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on