Raak mij aan! Touch me!

Niemand minder dan televisiemaker en schrijver Tim den Besten presenteert onze nieuwe maandelijkse talkshow. Tim is bekend van VPRO-programma's als 100 dagen voor de klas, De outsidersDe toekomst is fantastisch en schreef het Zou er wifi in de hemel zijn?.

Elke laatste zondag van de maand ontvangt Tim interessante gasten met bijzondere verhalen uit de wereld van tech, journalistiek en de media. De onderwerpen worden afgewisseld met een dosis humor en guilty pleasures. Schuif aan voor een borrel en een relaxte sfeer tijdens Tims Talkshow.

Fotocredits: Marieke kijk in de vegte

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Tims Talkshow.

Kom op tijd

Een verzoek voor alle bezoekers van Tims Talkshow, kom op tijd! De Rabo Studio gaat om 16:15 uur open, de deuren sluiten echt om 16:30 uur, zodat we op tijd kunnen beginnen. Ben je te laat? Dat kan gebeuren natuurlijk, dan laten we je graag naar binnen op een moment dat de rest van de zaal daar zo min mogelijk last van heeft. 

Bij Tims Talkshow worden televisieopnames gemaakt. Het publiek wordt daarbij ook af en toe in beeld gebracht. 

 

Bekijk Tims Talkshow terug

Guilty pleasures en serieuze onderwerpen. Elke laatste zondag van de maand presenteert televisiemaker Tim den Besten zijn Tims Talkshow in Forum Groningen. Bekijk hier de tweede aflevering van de show.

Zondag 23 februari schoven onder meer Martijn de Groot (deelnemer aan het programma ‘Just Tattoo of Us’), Wim Pijbes (Veendammer en oud-directeur Rijksmuseum), Carlien Bootsma (schrijvend avonturier), de Yung Boys (11-jarige rappers uit Marum) en twee honden uit dierenasiel Zuidwolde aan.

De talkshow is een samenwerking tussen DVHN en Forum Groningen.

Bekijk uitzending

Samenwerkingspartners

Dagblad van het Noorden

Tims Talkshow is een productie van Forum Groningen in samenwerking met het Dagblad van het Noorden. De show wordt opgenomen en (live) uitgezonden op Podium.TV. De eerste edtie is op dinsdag 28 januari vanaf 17.00 uur elke uur te zien bij Podium.TV, dat is te vinden op de kabel bij Ziggo en daarnaast is alles live en on demand terug te zien op www.Podium.TV en op DVHN.nl

Laif & Nuver en de HKliving Brand Store

Een nieuwe talkshow, een nieuw decor! Laif & Nuver en de HKliving Brand Store hebben de Rabostudio in het Forum eens goed onder de loep genomen. Grafisch, modern en pastel waren de uitgangspunten. Wat resulteert in een prachtige, nieuwe talkshowwaardige setting waar Tims gasten zich absoluut op hun gemak gaan voelen. 

Villeroy & Boch

Het is elke maand weer een verrassing wie er plaats neemt in Tim’s bad! Traditie, innovatie en design op het hoogste niveau. Geniet van heerlijke ontspanningsmomenten – in een Villeroy & Boch bad dat gemaakt is van het unieke QUARYL®.

Samenwerkingspartners

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on