Raak mij aan! Touch me!

Niemand minder dan televisiemaker en schrijver Tim den Besten presenteert onze nieuwe maandelijkse talkshow. Tim is bekend van VPRO-programma's als De toekomst is fantastisch, Tims ^Tent en schreef het Zou er wifi in de hemel zijn?.

Elke laatste zondag van de maand ontvangt Tim interessante gasten met bijzondere verhalen uit de wereld van tech, journalistiek en de media. De onderwerpen worden afgewisseld met een dosis humor en guilty pleasures. Schuif aan voor een borrel en een relaxte sfeer tijdens Tims Talkshow.

Fotocredits: Marieke kijk in de vegte

De eerste gasten van zondag 29 maart

Nicolaas Veul

Nicolaas Veul (1984) is documentairemaker bij de VPRO en maakte onder andere Gay-K, Oudtopia en Super Stream Me. Hij presenteert tevens Beestieboys, het kinderprogramma over de bizarre liefde tussen mens en huisdier. Hij komt bij Tim vertellen over hun nieuwe programma Honderd dagen voor de klas.

Fotocredits: L'HOMO

Nicolaas Veul

Stieglitz

Pien Stieglitz richtte in 2014 het kledingmerk Stieglitz op. “Met Stieglitz wil ik verschillende werelden samenbrengen en een nieuwe Stieglitz-wereld bouwen. Hier zal onze eigen stam worden vertegenwoordigd door onafhankelijke, krachtige en sexy vrouwen. "  

Stieglitz

Willem Voogd

Willem Voogd (1988), o.a. bekend van Mees Cees, vertelt over False Flag. Een two-man show over geopolitieke gebeurtenissen die ons dagelijks leven hebben beïnvloed. Een scherpe en toegankelijke voorstelling over feiten, oprechtheid en framing. Over onderliggende agenda’s en gekleurde media die aandacht wegnemen van dat wat echt belangrijk is.

Willem Voogd

Agenda

Zondag 29 maart
16:30 tot 18:00
Rabo Studio
€ 10,00
Zondag 26 april
16:30 tot 18:00
Rabo Studio
€ 10,00
Zondag 24 mei
16:30 tot 18:00
Rabo Studio
€ 10,00

Bekijk Tims Talkshow terug

Guilty pleasures en serieuze onderwerpen. Elke laatste zondag van de maand presenteert televisiemaker Tim den Besten zijn Tims Talkshow in Forum Groningen. Bekijk hier de tweede aflevering van de show.

Zondag 23 februari schoven onder meer Martijn de Groot (deelnemer aan het programma ‘Just Tattoo of Us’), Wim Pijbes (Veendammer en oud-directeur Rijksmuseum), Carlien Bootsma (schrijvend avonturier), de Yung Boys (11-jarige rappers uit Marum) en twee honden uit dierenasiel Zuidwolde aan.

De talkshow is een samenwerking tussen DVHN en Forum Groningen.

Bekijk uitzending

Samenwerkingspartners

Dagblad van het Noorden

Tims Talkshow is een productie van Forum Groningen in samenwerking met het Dagblad van het Noorden. De show wordt opgenomen en (live) uitgezonden op Podium.TV. De eerste edtie is op dinsdag 28 januari vanaf 17.00 uur elke uur te zien bij Podium.TV, dat is te vinden op de kabel bij Ziggo en daarnaast is alles live en on demand terug te zien op www.Podium.TV en op DVHN.nl

Laif & Nuver en de HKliving Brand Store

Een nieuwe talkshow, een nieuw decor! Laif & Nuver en de HKliving Brand Store hebben de Rabostudio in het Forum eens goed onder de loep genomen. Grafisch, modern en pastel waren de uitgangspunten. Wat resulteert in een prachtige, nieuwe talkshowwaardige setting waar Tims gasten zich absoluut op hun gemak gaan voelen. 

Villeroy & Boch

Het is elke maand weer een verrassing wie er plaats neemt in Tim’s bad! Traditie, innovatie en design op het hoogste niveau. Geniet van heerlijke ontspanningsmomenten – in een Villeroy & Boch bad dat gemaakt is van het unieke QUARYL®.

Samenwerkingspartners

Misschien vind je dit ook leuk

Columnist in één dag Columnist in één dag

Columnist in één dag

zaterdag 7 maart 13:00 tot 17:00
Groningse Nacht van de Filosofie Groningse Nacht van de Filosofie

Groningse Nacht van de Filosofie

vrijdag 17 april 20:00 tot 00:30
HELP!? HELP!?

HELP!?

woensdag 11 maart 20:30 tot 21:30

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on