Raak mij aan! Touch me!

Arjan Brussee is een van de meest succesvolle gameontwikkelaars van Nederland. Hij is al vanaf zijn achtste jaar bezig met het maken van games en maakte van zijn hobby zijn werk. En met succes! De titellijst van games waar hij aan meegewerkt heeft is indrukwekkend: Jazz Jackrabbit, Tyrian, Killzone en natuurlijk het wereldberoemde Fortnite van Epic Games. Na jarenlang in de Verenigde Staten te hebben gewerkt en  gewoond, is hij sinds kort weer terug in Nederland, dus een mooie kans om met deze 'game royalty' in gesprek te gaan! Host Rutger Middendorp praat met hem over zijn loopbaan, het belang van een goede game engine, het succes van Fortnite en de toekomst van de game-industrie.

Tech Stage haakt aan bij de tentoonstelling Game On - Experience 50 years of videogames, die tot en met 6 maart te bezoeken is in het Forum.

Arjan Brussee is begonnen als autodidact. Na het oprichten van Orange Games en mede-oprichten van Guerilla Games werkt Arjan Brussee alweer een paar jaar als Product Director Unreal Engine bij de studio waar hij ooit begon: Epic Games.

Rutger Middendorp is freelance ideeënman en verhalenmaker. Hij werkt onder andere als blogger voor Bright (RTL), en het FD. Daarnaast is hij coach en doceert conceptontwikkeling op de Academie voor Popcultuur.

8983
6637

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Tech Stage: Arjan Brussee, 'gamekoning' van Nederland.

Meer programma rond GAME ON

Game On / Experience 50 years of videogames

Game On / Experience 50 years of videogames

De grootste interactieve tentoonstelling over videogames.

donderdag 28 oktober 10:00 tot 10:30
Playground

Playground

Dompel jezelf onder in een digitale speeltuin!

dinsdag 14 december 16:00 tot 18:00