Raak mij aan! Touch me!

In de landelijke week tegen eenzaamheid praten we over eenzaamheid in Groningen. Ben jij erbij?

Op 5 oktober zijn alle Groningers welkom bij het stadsgesprek over eenzaamheid. Met bewoners, initiatiefnemers, vrijwilligers, professionals, beleidsmakers en politici praten we over wat eenzaamheid voor Groningers betekent en wat we er met elkaar aan kunnen doen. Het is inmiddels de derde editie van dit stadsgesprek, en we houden het er in.

Dit jaar starten we met #ikgenietmesuf van theater de Steeg, waarin jongeren vertellen over de eenzaamheid die zij tijdens corona hebben ervaren. We verbreden het gesprek naar iedereen. Want wie heeft er níet met eenzaamheid geworsteld? Hoe zijn we daar mee omgegaan en wat kunnen we ervan leren? Hoe kunnen we daar in Groningen nog beter op inspelen? Kortom, wees erbij en praat mee! De gespreksleiding is ook dit jaar in handen van Anita Pepping.

Inloop vanaf 14.30 uur. 

Het stadsgesprek is een initiatief van eensamen050, een netwerk dat de krachten bundelt rond aanpak van eenzaamheid in Groningen.

Testen voor toegang

We anticiperen nu op een volledig live event met een CoronaCheck voor bezoekers. Entree is dus alleen mogelijk als je bij de deur kunt aantonen coronavrij te zijn door het tonen van een vaccinatie/herstelbewijs of een officiële toegangstest en identiteitsbewijs. Meer informatie op testen voor toegang.

Agenda

Dinsdag 5 oktober
15:00 tot 17:00
Rabo Studio
Gratis

Misschien vind je dit ook leuk

Op de Bühne

Op de B├╝hne

zondag 3 oktober 12:00 tot 14:00
Spelochtend BreinBieb

Spelochtend BreinBieb

dinsdag 5 oktober 10:30 tot 11:30
Thuisadministratieloket Humanitas | Haren

Thuisadministratieloket Humanitas | Haren

woensdag 22 september 14:00 tot 15:30