Raak mij aan! Touch me!

Rolling Stones gitarist Ronnie Wood, inmiddels de zeventig ruim gepasseerd, toont zich nog steeds op de top van zijn kunnen.

Regisseur Mike Figgis (Leaving Las Vegas) geeft in zijn documentaire Somebody Up There Likes Me een intiem portret van de legendarische muzikant. De film omspant een periode van 50 jaar. Vanaf zijn jeugd in Noord Londen waarin zijn oudere broers van grote invloed waren op zijn muzikale ontwikkeling tot aan de artiest die hij nu is. Tijdens zijn lange carrière ontmoette hij vele muzikale grootheden zoals The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces en, natuurlijk, The Rolling Stones.

Vergezeld door vrienden als Damien Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May en Rod Stewart gidst Ronnie de kijker schilderend en musicerend door zijn leven.

In The Studio (Bonusmateriaal)

Na afloop van de documentaire vertonen we 10 minuten exclusief bonusmateriaal, beschikbaar gesteld door de distributeur. Hierin leidt Ron Wood regisseur Mike Figgis rond in zijn atelier aan huis. Ron Wood laat zijn schilderijen en schetsen zien en vertelt over zijn werkmethodes en de dingen die hem inspireren.

Taal
Engels gesproken,Nederlands ondertiteld,Engels
Duur
71 min
Kijkwijzer
Acteurs
Ronnie Wood, Mick Jagger, Keith Richards, Damian Hirst, Rod Stewart
Land
Verenigd Koninkrijk
Jaar
2019
Regie
Mike Figgis

Voorbereiden op je filmbezoek >

Voorbereiden op je filmbezoek >

Wekelijks ons filmnieuws ontvangen? >

Wekelijks ons filmnieuws ontvangen? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on