Raak mij aan! Touch me!

Rooftop Cinema is terug! Op 45 meter hoogte een te gekke film kijken onder de sterrenhemel met uitzicht over de skyline van Groningen, wie wil dat nou niet?

Kom genieten van een volledig verzorgde avond en een geweldige film. Of het nou een romantische komedie is met je date, een lekkere actiefilm met je maten of toch die verantwoorde klassieker - Forum Groningen biedt de beste openluchtbioscoopervaring voor iedereen. Je Rooftop Cinema-avond laat niets te wensen over! Hapjes en drankjes worden volledig verzorgd door NOK en zitten bij de ticketprijs inbegrepen.

Je krijgt:

  • 1 filmticket
  • Welkomstdrankje en bijpassend hapje
  • Pauzedrankje

Cocaine Bear | wo 14 juni

Echt gebeurd in 1985: een beer in beschermd bosgebied in de Amerikaanse staat Georgia legt het loodje na een overdosis drugs. Dit nadat zij haar neus heeft gestoken in een van de vele, slordig uit een vliegtuigje gedropte sporttassen met kilo’s Colombiaanse coke. Deze horrorkomedie, die refereert aan anarchistische genre-pulp uit dezelfde tijd, laat haar eerst nog een bloederig spoor van slachtoffers trekken. Te beginnen met natuurliefhebber Hannah Hoekstra als berenhap. Hilarische onzin met veel bloed en weinig pretenties.

Engels gesproken, Nederlands ondertiteld | 95 minuten

Cocaine Bear | wo 14 juni

Voorpremière: Asteroid City | wo 21 juni

Oh yes, een nieuwe Wes! De nieuwe Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel) neemt ons mee naar een conventie voor jonge sterrenkijkers en hun ouders midden in de woestijn, waar onverwacht buitenaards bezoek voor de nodige ophef zorgt. Je hoeft slechts een paar seconden te zien om te weten dat je naar Wes Anderson zit te kijken: hij knutselde weer een pastelkleurige, tot in de kleinste details doordachte wereld bevolkt door excentrieke personages in elkaar. Droogkomisich, hartverwarmend en met een cast om je vingers bij af te likken.
 

Engels gesproken, Nederlands ondertiteld | 106 minuten

Voorpremière: Asteroid City | wo 21 juni

Agenda

Woensdag 14 juni
22:15 tot 00:00
Special
Dakpatio
€ 25,00
Woensdag 21 juni
22:15 tot 00:00
Special
Dakpatio
€ 25,00

Misschien vind je dit ook leuk

Framed Rooftop Cinema: Spirited Away Framed Rooftop Cinema: Spirited Away

Framed Rooftop Cinema: Spirited Away

vrijdag 2 juni 22:30 tot 00:40
Framed Rooftop Cinema: Shrek 2 Framed Rooftop Cinema: Shrek 2

Framed Rooftop Cinema: Shrek 2

zaterdag 3 juni 22:15 tot 00:30
Asteroid City Asteroid City

Asteroid City

Premièredatum donderdag 22 juni
Barbie Barbie

Barbie

Premièredatum woensdag 19 juli

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >