Raak mij aan! Touch me!

Forum Groningen en NOK presenteren met Rooftop Sessions - The sunset edition het zwoelste zomerfeest van de stad.

Eindelijk kan hét rooftopfeest van het jaar plaatsvinden! Met live muziek, cocktails en het mooiste uitzicht. We hebben er even op moeten wachten - zeg maar gerust twee jaar -, maar eindelijk kan deze in de agenda's. Zaterdag 25 juni zijn restaurant NOK en het dak van Forum Groningen het toneel van het leukste rooftopfeest van de stad. Van de namiddag tot in de zwoele nacht presenteren we een vette line-up en de lekkerste cocktails van Groningen. Onder de Groninger hemel, met de stad aan je voeten is dit het feest dat je niet wilt missen!

Beleef deze lange zomeravond met onder andere Kraak & SmaakLövestad [LIVE] en Moods. Zie de volledige line up hieronder. Tickets kosten € 30,- per stuk, inclusief een signature cocktail.

Rooftop Sessions
16.00 -17.00 uur Pre-drinks in NOK
17.00 -01.00 uur Rooftop Sessions

17.00 uur Rooftop open
18:00 uur Sebastian Davidson
19.30 uur Never Been to Berlin
20.30 uur Moods
22.00 uur Seck Sunset Session
22.15 uur Kraak & Smaak
00.00 uur Lövestad

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Rooftop Sessions – The sunset edition.

FAQ

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Mocht het weer zo slecht zijn dat er geen feest op het dak mogelijk is, dan verhuizen we naar binnen. Daar zie je dezelfde line-up in onze mooiste zaal: de Rabo Studio.

Line-up

Kraak & Smaak ft. Ivar

Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst reizen de heren van Kraak & Smaak met hun eclectische mix van funk, disco, house en electronica de hele wereld over. 25 juni presenteren zij hun dj-set met de vocals van Ivar op het Forumdak.

Kraak & Smaak ft. Ivar

Lövestad [LIVE]

Weinig elektronische acts geven betekenis aan het woord ‘live’ zoals Lövestad dat doet. Lövestad belichaamt Sjors Lammertink met zijn synthesizers.

Lövestad [LIVE]

Moods

Moods is het producer en DJ alter ego van Rotterdammer Nick Lubbersen en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerde artiest met meer dan 100M + streams op de teller, dj tours in de VS en Azië en geniet radio support van o a BBC Radio One en KCRW. Beïnvloed door de beats en vibes van Pete Rock en J Dilla, beleefde hij zijn doorbraak met Love Is Real. Verwacht een zwoele mix van house, disco, funk en soul.

 

Moods

Never Been to Berlin

Never Been to Berlin neemt luisteraars mee op reis naar onbekend terrein. Dit zanger/producer-duo, bestaande uit Midnight Phone Carl (Sander Kaatee) en Goossie Dilligans (Goya Buitenhuis), maakt meeslepende Engelstalige dancemuziek en tapt inspiratie uit allerlei genres. Op hun debuutalbum ‘Aha-Erlebnis’ (2020) hoor je betoverende trance, opzwepende pop en ronduit beukende beats. In mei 2022 kwam hun nieuwe EP ‘Junction’ uit met tevens ruimte voor introspectieve luisternummers.

Live weten de heren keer op keer de hele tent in de fik te zetten. Zo gaven ze diverse live shows in o.a. EM2 als support van De Likt, sloten ze De Hollander af op hun eerste festival Grasnapolsky en in House of Pong als afsluiter voor de Vengaboys. Bijzijn is meemaken!

Never Been to Berlin

Sebastian Davidson

Warm jezelf op aan een dosis heerlijk cocktail grooves van deze Groningse DJ en producer waarvan de voetsporen reiken tot de beachclubs op Ibiza en nachtclubs in wereldsteden als Tokyo en Los Angeles. Met meer dan 10 miljoen streams op Spotify en een wekelijkse radioshow ‘Voyage of Discovery’ op o.a. Ibiza Global Radio is dit de perfecte start van je Rooftop Sessions. 

Sebastian Davidson

Seck Sunset Edition

The time to dance away the daylight and welcome the moonlight is almost here…..

Seck Sunset Edition

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >