Raak mij aan! Touch me!

Forum Groningen en NOK presenteren deze zomer Rooftop Sessions: een silent disco-avond en een te gek feest!

Programma Rooftop Sessions

 Rooftop Sessions
Vrijdag 21 juli 20:00 - 00:00Silent Disco
Vrijdag 8 september  17:00-00:00Dance Edition


Tickets
De ticketprijzen variëren per Rooftop Session:

Silent Disco: € 25,- per stuk, incl. signature cocktail
Dance Edition: € 35,- per stuk, incl. signature cocktail.

* Mocht het weer tegenvallen, dan wordt het feest verplaatst naar de Rabo Studio. Zo gaat het feestje zeker weten door. Tickethouders krijgen bericht per mail. 

Programma Rooftop Sessions

Scoor jouw tickets

Tickets

Rooftop Sessions: Silent Disco

Stilte voor de buren, een groot feest voor ons tijdens de Rooftop Sessions: The Silent Disco. Kom met ons feesten op het dak op vrijdag 21 juli. Door middel van het bekende Superstijl stemsysteem bepaal jij wat de DJ draait. Elk kwartier geldt: nieuwe ronde, nieuw feest. Deephouse, hiphop, 80s, klassiekers, guilty pleasures? Jij bepaalt. Die slechte muzieksmaak van je vrienden kan het dak op ;)

* Mocht het weer tegenvallen, dan wordt het feest verplaatst naar de Rabo Studio. Zo gaat het feest zeker weten door. Tickethouders krijgen bericht per mail. 

Rooftop Sessions: Dance Edition

Sluit de zomer af op het hoogste feest van Groningen tijdens de laatste Rooftop Sessions: The Dance Edition. Op 8 september toveren we voor de allerlaatste keer deze zomer ons dakterras om tot een dansvloer onder sterren. De line-up bestaat uit de Boogie Angst-artiesten Kraak & Smaak, Marcel Vogel & LYMA, Moods en Feiertag. Met een avond vol wereldwijd bekende dj's, de lekkerste cocktails en het mooiste uitzicht van Groningen, wordt dit het feest van 2023 wat je niet mag missen!

Scroll naar beneden voor meer informatie over de artiesten.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Rooftop Sessions .

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Rooftop Sessions - Dance Edition.

Line up - Dance Edition

Moods @moods.music

Je kunt de Moods-beat al van mijlen ver herkennen. De eigenzinnige, soulvolle maar messcherpe tunes van Nick Lubbersen, beter bekend als Moods, zijn wereldwijd al meer dan 100+ miljoen keer gestreamd. Zijn muziek wordt omschreven als Chillhop: een combinatie van instrumentale hip-hop met soulvolle ondertonen. Zijn single Love is Real wordt gezien als zijn succesvolle doorbraak in 2018, waarna hij verschillende samenwerkingen aan is gegaan met artiesten wereldwijd. 

Kraak & Smaak ft. Ivar @kraakandsmaak @ivar_vermeulen

Kraak en Smaak, bestaande uit Oscar de Jong, Wim Plug en Mark Kneppers, zijn een bekende naam in de muziekindustrie. Diverse albums en uitgebreide wereldtournees door Europa, Zuid-Amerika, Azië, Mexico en de VS zijn enkel een bevestiging van het talent van dit trio. Met hun warme, opbeurende sound introduceerden zij zichzelf met hun debuutalbum Boogie Angst aan het grote publiek. Het grote succes als dj-act en live-artiest in Nederland leidde al snel tot uitnodigingen voor optredens op grote festivals over de hele wereld, zoals SXSW, Coachella en Miami's WMC. 

Marcel Vogel & LYMA @marcel.vogel & @lyma_music

Het is synthy, edgy, soulful en funky: het project van Marcel Vogel en LYMA. Marcel is een good vibe goeroe, dj en tevens de drijvende kracht achter het zeer gerespecteerde platenlabel Lumberjack in Hell. LYMA is producer en songwriter, waarbij vooral de focus ligt op soul, hiphop en electronics. De eerste single van het kersverse duo is nu te beluisteren op Spotify: Free Time

Feitertag @feiertag_music

Joris Feiertag is een Nederlandse producer en live-act uit Utrecht. Zijn muziek is een fijne mix van organische en gesynthetiseerde elementen, ondersteund door de herkenbare sounds van de harp en kalimba. Zijn muziek was al te horen in het voorprogramma van The Chemical Brothers en op de festivals Down The Rabbit Hole en ADE. 

Scoor jouw tickets

Tickets

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >