Raak mij aan! Touch me!

Een jongen en zijn grootmoeder hebben een confrontatie met een groep heksen en hun leider.

Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over de jonge wees (Jahzir Bruno) die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma (Octavia Spencer) gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama. Nadat de jongen en zijn grootmoeder enkele ogenschijnlijk charmante, maar duivelse heksen ontmoeten, nemen ze hun toevlucht in een luxe hotel aan de kust. Helaas komen ze net op het moment dat de Opperheks (Anne Hathaway) haar handlangers undercover van over de hele wereld heeft laten komen om daar haar demonische plannen uit te voeren.

Het scenario is gebaseerd op het boek van Roald Dahl en geschreven door Robert Zemeckis, Kenya Barris (tv-serie Black-ish, Shaft) en Oscar-winnaar Guillermo del Toro (The Shape of Water). De visueel vernieuwende film van Zemeckis geeft aan het geliefde boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek.

Stadjerspas

Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor alle shows, workshops en films van het Roald Dahl Festival gelden leuke Stadjerspas aanbiedingen. Voor meer informatie over de geldende kortingsacties klik je bij een opvoering naar keuze op de knop Tickets.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Roald Dahl’s The Witches.

Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
105 min
Kijkwijzer
Acteurs
Anne Hathaway, Chris Rock, Octavia Spencer, Stanley Tucci
Land
Verenigde Staten,VS
Jaar
2020
Regie
Robert Zemeckis

Roald Dahl Festival

Op 28, 29 en 30 december kun je weer genieten van drie fantastische dagen vol met workshops, films en heel veel leuke doe-dingen!

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >