Raak mij aan! Touch me!

Maak een wereldreis door Wonderland!

Verzamel stempels, doe spelletjes en leer spelenderwijs meer over verschillende culturen van over de hele wereld! Dit is een gratis evenement met open inloop.  

In samenwerking met het Forum Groningen organiseert Rotaract Groningen International een interactieve middag in het Forum waar kinderen (rond de 8 jaar) met hun ouders kunnen proeven van verschillende culturen door interactie met studenten uit verschillende landen.  

Deze middag staat in het thema van “Reizen door Wonderland”. Er zullen verschillende tafels zijn waar de kinderen meerdere dingen kunnen leren van verschillende culturen van over de hele wereld, zoals spelletjes, woorden/uitspraken en interessante aspecten van die landen.  We duiken deze keer in de verschillende culturen van de volgende landen: Malawi, Cyprus, Roemenië, Slovenië en Frankrijk.

De kinderen krijgen een papieren “paspoort” waar ze aan elke tafel een stempel of sticker kunnen krijgen. Als de kinderen alle tafels hebben doorlopen en hun "paspoort" vol hebben, kunnen ze een foto laten maken in Medialab op het Green Screen waar ze als echte reiziger kunnen worden vastgelegd.  

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Reizen door Wonderland.

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >