Raak mij aan! Touch me!

 'Het nieuwe normaal werkt voor geen (1,5) meter; communicatie en journalistiek in tijden van corona'

We werken met z'n allen al ruim drie maanden zoveel mogelijk thuis. Noodzakelijk om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, maar funest voor de werkrelaties. Dagelijks is er veel nieuws te vinden en te delen, maar vinden we elkaar nog wel? Missen we cruciale informatie door het gemis aan wandelgangen, of is het juist makkelijker geworden om direct contact te hebben met de personen die in het nieuws zijn? Op maandag 6 juli gaan we het tijdens Noorderpers met verschillende ervaringsexperts en andere betrokkenen hebben over de impact van corona op de relatie tussen journalistiek en communicatie. In de Rabostudio van Forum Groningen, want dat mag weer!

Schuif je liever aan vanuit je luie (tuin)stoel, dat kan! Noorderpers is ook te volgen via Platform F

Onze gasten van de avond zijn: Willem Dekker (Dagblad van het Noorden), Mark Dijkhuis (Veiligheidsregio), Jorien Bakker (RUG), Nina Jurna (Correspondent Latijns-Amerika en Suriname),  Sander van Hoorn (Correspondent NOS) en Floor Bremer (Politiek verslaggever RTL Nieuws). 

Programma:

19.00 uur Inloop
19.30 uur Start programma in de zaal + online uitzending
20.30 uur Afsluiten met borrel (op 1,5 meter)


Twitter:
Iedereen kan aan de discussie deelnemen, zowel binnen als buiten de zaal door middel van Twitter. Op Twitter kun je meedoen door #noorderpers in je tweet te zetten. Tip: volg ons ook op LinkedIn en Facebook.

Let op: In verband met de coronamaatregelen geldt er een maximum van 90 bezoekers in de Rabostudio. Aanmelden (en vervolgens komen) is dus noodzakelijk.
 

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on