Raak mij aan! Touch me!

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie. In No Time to Die keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007.

De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes. Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag).

No Time To Die gaat in première op 12 november. Via onze filmnieuwsbrief blijf je op de hoogte!

Release No Time to Die uitgesteld naar 12 november

Op 4 maart bereikte ons slecht nieuws van het Bond-Front: vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus wordt de release van No Time to Die uitgesteld van 2 april naar 12 november. Hier balen we natuurlijk ontzettend van.

Maar: No Time to Cry, want het premièrefeest gaat gewoon door! Dus zorg ervoor dat je dit najaar nog in je Bond-kostuum past, dan zetten wij de Martini vast koud.

Had je al tickets voor de première op 2 april bemachtigd? Deze zijn nu geldig op donderdag 12 november. De voorstelling is dan in dezelfde zaal en op hetzelfde tijdstip als wat op je ticket staat. Je hebt dus geen nieuw ticket nodig. Voor meer informatie kun je ons bereiken op tickets@forum.nl.

Nog geen tickets? De voorstellingen van 12 november zijn al in de verkoop. En de zes Bond-klassiekers die tussen 14 en 29 maart gepland stonden, gaan gewoon door. Verheugen maar!

James Bond-premièrefeest

De rode loper ligt voor je klaar op de première van donderdag 12 november! Kom verkleed als 007, Bond-girl of je favoriete Bond-villain naar een van de premièrevoorstellingen en ontvang na afloop van de voorstelling een Martini van het huis.

Première VIP

Uiteraard kun je de première ook kijken in onze loungezaal Camera 3 De luxe. Tijdens de voorstelling is de bar in de zaal open om je op je wenken te bedienen.

Geen premièrekorting

Tijdens de premièrevoorstellingen van No Time To Die is helaas geen premièrekorting mogelijk.

Agenda

Donderdag 12 november
15:15 tot 18:08
VIP première
Camera 3 Deluxe
€ 13,50
15:15 tot 18:08
Premièrefeest
Camera 5
€ 10,50
21:00 tot 23:53
VIP première
Camera 3 Deluxe
€ 13,50
21:00 tot 23:53
Premièrefeest
Camera 5
€ 10,50
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
163 min
Acteurs
Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes
Land
Verenigd Koninkrijk, VS,VS
Jaar
2019
Regie
Cary Joji Fukunaga

Wekelijks ons filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks ons filmnieuws in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on