Raak mij aan! Touch me!

Elke maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor lunch en een goed gesprek. Op woensdag 25 november zijn Vincent Kortmann en Jaap Krol te gast om te praten over hun debuut.

Over Jaap Krol

Jaap Krol (1970) schrijft verhalen, columns en recensies in het Nederlands en het Fries. Hij publiceert onder meer voor het Friesch Dagblad, straatmagazine De Riepe en Tzum literair weblog. Daarnaast is hij tentoonstellingsredacteur voor G/Geschiedenis. Dit jaar verscheen zijn verhalenbundel De hond die overstak bij Uitgeverij kleine Uil. Binnenkort verschijnt bij uitgeverij Wijdemeer de bundel Wederzien, een serie columns over wederopbouwarchitectuur in Noord-Nederland. Krol heeft geen huisdieren.

Over Vincent Kortmann

Vincent Kortmann (Groningen, 1975) rondde in 2017 de vierjarige opleiding aan de Schrijversvakschool Groningen af. Sindsdien verschenen er korte verhalen van hem in Hollands Maandblad. In augustus verscheen zijn debuut De tussenzus bij Uitgeverij Atlas Contact. Een roman over twee onthechte jonge mensen die tot elkaar veroordeeld zijn, maar steeds verder van elkaar verwijderd raken. Ze klampen zich aan elkaar vast tot de chaos de overhand krijgt en ze de controle verliezen.

Over Vincent Kortmann

Naked Lunch

Eens per maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Vanwege de coronamaatregelen vinden de Naked Lunches dit najaar plaats in de Rabo Studio van het Forum. Hier geldt een beperkte capaciteit, reserveer daarom van te voren je tickets online. (Vol = vol.) Of kijk de videoregistratie van de Naked Lunch terug via Platform F.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Naked Lunch met Vincent Kortmann en Jaap Krol.

Platform F

Bekijk de Naked Lunches terug op Platform F. Natuurlijk die met Vincent Kortmann en Jaap Krol, maar bijvoorbeeld ook die met Splinter Chabot, Nyassa Alberta of Bert Wagendorp.

Platform F

Misschien vind je dit ook leuk

Het Grote Gebeuren Het Grote Gebeuren

Het Grote Gebeuren

zaterdag 13 februari 20:00 tot 01:00
Poetry per Tutti Poetry per Tutti

Poetry per Tutti

dinsdag 2 februari 20:30 tot 23:00
Naked Lunch met Heleen van Royen Naked Lunch met Heleen van Royen

Naked Lunch met Heleen van Royen

dinsdag 12 januari 12:15 tot 13:15
Naked Lunch met Herman Brusselmans Naked Lunch met Herman Brusselmans

Naked Lunch met Herman Brusselmans

vrijdag 8 januari 12:15 tot 13:15
Naked Lunch met Otto Kalkhoven Naked Lunch met Otto Kalkhoven

Naked Lunch met Otto Kalkhoven

donderdag 10 december 12:15 tot 13:15

Vanzelf literaire activiteiten in je inbox? >

Vanzelf literaire activiteiten in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on