Raak mij aan! Touch me!

Schrijver en zelfbenoemd ‘jonge oppergod van de Vlaamse letteren’ Herman Brusselmans schuift aan bij de Naked Lunch.

Rense Sinkgraven spreekt met hem over zijn nieuwe boek: Vertrouw mij, ik kom uit de veehandel. Daarnaast gaat het over zijn favoriete schrijvers, muzikanten, kunstenaars en trivialiteiten.

Over Herman Brusselmans

Herman Brusselmans (1957) publiceerde reeds tachtig romans, schrijft sinds kort ook columns voor The Post Online en was regelmatig jurylid bij De Slimste Mens in België. Hij wordt zowel verguisd als verafgood, maar geldt niettemin als zeer belangrijk schrijver.

Over de Naked Lunch

Eens per maand op vrijdag schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?

Het gesprek vindt plaats in het Forum, in de Rabo Studio. Belangrijk is om van te voren een gratis ticket te reserveren in verband met beperkte zitplaatsen. (Vol = vol.)

Of kijk deze Naked Lunch later terug op Platform F.

LET OP: verplaatst naar 21 mei

De Naked Lunch met Herman Brusselmans is wederom verplaatst naar 21 mei vanwege de coronamaatregelen. Heb je al kaarten gereserveerd, dan blijven die op jouw naam staan. Je ontvangt van ons een e-mail. Heb je geen mail ontvangen en wil je je kaarten annuleren, mail dan zelf naar tickets@forum.nl.

Agenda

Woensdag 16 juni
12:15 tot 13:15
Rabo Studio
Gratis

Platform F

Bekijk de Naked Lunches terug op Platform F. Bijvoorbeeld met Bert Wagendorp of met Daan Heerma van Voss.

Platform F

Vanzelf literaire events in je inbox? >

Vanzelf literaire events in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on