Raak mij aan! Touch me!

Forum Groningen huisvest vanaf december de eerste ‘meet-o-theek’ van Nederland. Een plek die nieuwsgierige mensen informeert, inspireert en activeert om met gebruik van wetenschap en technologie actief betrokken te zijn bij de kwaliteit en de verbetering van verschillende aspecten van hun  leefomgeving. Denk aan de luchtkwaliteit of de aanwezigheid van vogels.

Het is een plek waar je meetinstrumenten kunt lenen, kunt leren om deze zelf te maken en waar je informatie krijgt. Het openingsweekend staat in het teken van kick-off en kennismaking. Kom gerust kijken!

De Meet-o-theek is een onderdeel van het project CurioUs?, een samenwerkingsproject om nieuwsgierige noorderlingen enthousiast te maken om zelf aan de slag te gaan met wetenschap en techniek en zo hun eigen leefomgeving in kaart te brengen en zelfs te verbeteren. 

 

Agenda

Zaterdag 23 januari
11:00 tot 17:00
Smartlab
Zondag 24 januari
11:00 tot 17:00
Smartlab

Misschien vind je dit ook leuk

Meet-o-theek: open inloop Meet-o-theek: open inloop

Meet-o-theek: open inloop

Leen meetinstrumenten om je eigen omgeving in kaart te brengen

dinsdag 26 januari 17:00 tot 21:00

CurioUs?

De meet-o-theek is onderdeel van CurioUs?

Een project voor nieuwsgierige noorderlingen om zelf aan de slag te gaan met wetenschap en techniek en zo hun eigen leefomgeving in kaart te brengen en zelfs te verbeteren.

CurioUs?

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on