Raak mij aan! Touch me!

Eendagsfestival helemaal in het teken van maken, vindingrijkheid, nieuwsgierigheid en vernieuwing. Een feest van de creativiteit!

Het Maakfestival is hét familiefestival over vindingrijkheid en vernieuwing. Het is een feest van de creativiteit met een blik op de toekomst. Met bijzondere aandacht ook voor 'hermaken’ en oplossingen die er vanuit makers zijn voor recycling, upcycling en duurzaamheid. Het festival biedt een podium aan makers, hobbyisten, knutselaars, ingenieurs, wetenschappers, designers, kunstenaars, kortom: aan enthousiastelingen die hun nieuwste of leukste project of experiment willen presenteren en willen laten zien waar hun (technologische) innovatie uit bestaat.

De Nieuwe Markt bij het Forum en de hal in het Forum worden gevuld met kraampjes en tafels waar allerhande makers hun kunsten showen en jou uitdagen zelf aan de slag te gaan. Kom langs en doe mee!

Zelf meedoen? 

Ben je een maker uit Noord-Nederland? Een keukentafel-uitvinder, kunstenaar, uitvogelaar, hacker, gamebouwer, elektronica freak, handwerker of nog anders? Doe dan mee met het Maakfestival! 

 

Meld je aan

Agenda

Zaterdag 10 juni
11:00 tot 17:00
Forum Groningen Nieuwe Markt

Misschien vind je dit ook leuk

Walk-in Smartlab Walk-in Smartlab

Walk-in Smartlab

zaterdag 1 april 11:00 tot 17:00