Raak mij aan! Touch me!

Dé ideale avond om je weekend mee te beginnen!

In Late Night met Splinter kijkt schrijver, programmamaker, presentator en politicoloog Splinter Chabot samen met het publiek terug op de afgelopen maand met actuele gasten. Late Night met Splinter staat garant voor een gezellig avondje uit met boeiende gesprekken, aanstekelijke gitaarpop van huisband Fred Goverde en vermakelijke interactie met het publiek. Dit alles wordt omlijst met fraaie projecties van vj LizaRenee. De inrichting is mede mogelijk gemaakt door O’42 Interieur uit Groningen, waardoor de Rabo Studio er picobello uitziet. Kortom: Late Night met Splinter is dé ideale avond om je weekend mee te beginnen. 

Splinter Chabot schreef de bestseller Confettiregen, presenteerde voor AVROTROS zijn eigen talkshow SPLNTR! en is te zien in het programma Ondertussen aan de Hofvijver waarin hij de renovatie van het Binnenhof volgt. In april 2022 verscheen zijn laatste boek Als de Hemel genoeg ruimte heeft.

Agenda

Vrijdag 13 oktober
21:00 tot 22:30
Rabo Studio
€ 12,50
Vrijdag 17 november
21:00 tot 22:30
Rabo Studio
€ 12,50
Vrijdag 15 december
21:00 tot 22:30
Rabo Studio
€ 12,50

Vorige edities Late Night met Splinter

 

Vrijdag 24 februari

Tijdens de eerste editie ging Splinter in gesprek met Siemon de Jong, bekend van het kinderprogramma De Taarten van Abel en met Stéphanie Hoogenberk, schrijver van het even geestige als genadeloze boek over vriendschap We hebben het over je gehad. Ook Valentyna, Iryna en Kateryna uit Oekraïne waren te gast, die een restaurant in Groningen zijn gestart.

Vrijdag 31 maart

Splinter trakteerde het publiek op 31 maart  opnieuw op een knallend begin van hun weekend: fijne gesprekken, grappige onderonsjes, fantastische muziek en veel humor!
Met maar liefst vijf gasten was het een volle en energieke avond. Robbert Wigt, schrijver van Supergaaf, legde uit hoe Mark Rutte al die zware debatten toch weet te overleven. Kitty Herweijer deelde haar grootste ergernissen en haar must-reads voor de komende periode. David Elsendoorn vertelde hoe hij auditie deed voor de populaire comedyserie Ted Lasso en over zijn ontmoeting met de Britse Tv-host James Corden! Gouke Moes, Fractievoorzitter van BBB Groningen, vertelde over de overwinning van BBB. En filmmaker Danny Zwols gaf een kijkje achter de schermen bij zijn wereldwijd geprezen film Hap; waarbij een eierbal de hoofdrol heeft!

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >