Raak mij aan! Touch me!

Donald Duck kreeg precies 70 jaar geleden zijn eigen weekblad in Nederland. En dat wordt nog steeds door heel veel kinderen (en ouders) gelezen!

Jan-Roman Pikula is al ruim 15 jaar tekenaar bij de Donald Duck. Hij heeft ook de poster voor de mini-expositie Storyworld Spotlight: Donald Duck gemaakt! Hij tekent de covers van het blad en maakt ook de rubriek Mickey lost 't op.

Tijdens de kinderlezing vertelt Jan-Roman over zijn werk op de redactie van weekblad Donald Duck en geeft hij een stoomcursus striptekenen. Vraag hem alles wat je altijd al wilde weten over Donald Duck!

Stadjerspas

Heb jij een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor deze kinderlezing geldt een speciale Stadjerspas-aanbieding. Klik op de knop tickets voor de geldende kortingsactie.

Masterclass 23 oktober

De kinderlezing is leuk voor kinderen vanaf 8 jaar. Op 23 oktober organiseren we ook een masterclass van de makers van Donald Duck >

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Kinderlezing: Alles wat je altijd wilde weten over... Donald Duck.

Bio Jan-Roman Pikula

Jan-Roman Pikula is de tekenaar van o.a. Donald Duck, Mickey Mouse, Goofy en Oom Dagobert. Hij studeerde Kunst en Technologie in Enschede, maar ging ook de Cartoonschool in Amsterdam. In 2006 liep hij stage bij de Donald Duck redactie. Hij deed het zo goed, dat ie er mocht blijven werken. Jan-Roman tekent onder andere omslagillustraties en de reeks Mickey lost ’t op.

Bio Jan-Roman Pikula

Misschien vind je dit ook leuk

Storyworld Storyworld

Storyworld

Hét Nederlands museum voor strips, animatie en games.

woensdag 8 februari 10:00 tot 17:00
The Art of DC - The Dawn of Super Heroes The Art of DC - The Dawn of Super Heroes

The Art of DC - The Dawn of Super Heroes

Dé expositie die je meeneemt in de wereld van wereldberoemde DC superhelden en schurken.

woensdag 8 februari 10:00 tot 17:00

Kleurplaat Donald Duck (pdf) >

Kleurplaat Donald Duck (pdf) >