Raak mij aan! Touch me!

We zetten Donald Duck in de spotlights. De opvliegende eend in matrozenpak kreeg precies 70 jaar geleden zijn eigen weekblad, dat nog steeds door vele kinderen (en ouders) gelezen wordt.

Jan-Roman Pikula is al ruim 15 jaar tekenaar bij de Donald Duck. Hij heeft ook de poster voor de Storyworld Spotlight: Donald Duck gemaakt! Hij tekent de covers van het blad en maakt ook de rubriek Mickey lost 't op! Jan-Roman vertelt over zijn werk bij Donald Duck en geeft een stoomcursus striptekenen. Vraag hem alles wat je altijd al wilde weten over Donald Duck! 

Stadjerspas
Ben jij in het bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Voor de Kinderlezing geldt een speciale Stadjerspas-aanbieding. Klik op de knop tickets voor de geldende kortingsactie.

Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Bio Jan-Roman Pikula

Jan-Roman Pikula is de tekenaar van o.a. Donald Duck, Mickey Mouse, Goofy en Oom Dagobert. Hij studeerde Kunst en Technologie in Enschede, maar ging ook de Cartoonschool in Amsterdam. In 2006 liep hij stage bij de Donald Duck redactie. Hij deed het zo goed, dat ie er mocht blijven werken. Jan-Roman tekent onder andere omslagillustraties en de reeks Mickey lost ’t op.

Bio Jan-Roman Pikula

Agenda

Zondag 18 september
13:00 tot 14:00
Rabo Studio
€ 7,50

Donald Duck in de Spotlights

Naar Storyworld

Misschien vind je dit ook leuk

Storyworld Storyworld

Storyworld

woensdag 29 juni 10:00 tot 18:00
Striptekenaar in-1-dag Striptekenaar in-1-dag

Striptekenaar in-1-dag

dinsdag 16 augustus 10:00 tot 16:00
Waanzinnige verhalen schrijven Waanzinnige verhalen schrijven

Waanzinnige verhalen schrijven

woensdag 21 september 15:30 tot 17:15

Kleurplaat Donald Duck (pdf) >

Kleurplaat Donald Duck (pdf) >