Raak mij aan! Touch me!

Wat gaan we doen?

Beroepengame

Zou jij later drakenkweker willen worden? Speel de game, beantwoord de vragen en doe spannende opdrachten. Na afloop weet jij wat jouw beroep voor later kan worden!

Beroepenspeurtocht

Een speurtocht in de bibliotheek! Kom alles te weten over de meest uiteenlopende beroepen, van straaljagerpiloot tot honden- en kattenvoerproever. En misschien ben jij wel een beroepsspeurneus na het oplossen van de vragen.

Talententester Doe-boekje

Ontdek je talenten in dit doe-boekje met allerlei gekke opdrachten, tips en testjes. Er zijn gedichten, woordzoekers, een quiz en een doolhof. Ook zo benieuwd naar de uitkomst van jouw talententester?

Magisterium voor elk wat wils!

Solliciteer op allerlei beroepen: van zeepaardjestemmer tot minister van oplossingen. Voor het ene beroep heb je spierballen nodig of lef, voor het andere gezond verstand of beheersing van de toverkunsten. Klinkt dat een beetje te hoog gegrepen? Vrees niet, het Magisterium heeft een testkabinet waar al jouw eigenschappen getest worden, vooral de eigenschappen waarvan jij nog niet wist dat je ze had!

Agenda

Woensdag 6 oktober
14:15 tot 16:15
Bibliotheek Vinkhuizen
Donderdag 7 oktober
15:15 tot 17:15
Bibliotheek Hoogkerk
Vrijdag 8 oktober
15:15 tot 17:15
Bibliotheek De Wijert
Maandag 11 oktober
14:15 tot 16:15
Bibliotheek Selwerd
Dinsdag 12 oktober
15:15 tot 17:15
Bibliotheek Lewenborg
Woensdag 13 oktober
14:15 tot 16:15
Bibliotheek Haren
Donderdag 14 oktober
14:15 tot 16:15
Bibliotheek Beijum
Vrijdag 15 oktober
15:15 tot 17:15
Bibliotheek Ten Boer

Tour Finale in Wonderland

Zaterdag 16 oktober

Worden wat je wil!

Kinderboekenweek

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt. Ontdek wat jij graag wil worden tijdens de Kinderboekenweek bij het Forum.

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf jeugdactiviteiten in je inbox? >