Raak mij aan! Touch me!

Heb jij altijd al willen weten hoe kinderboeken worden geschreven? Kom naar de Kids Talk: Kinderboeken schrijven met Sanne Rooseboom.

Dit jaar sluiten we de Kinderboekenweek feestelijk af met een Kids Talk over kinderboekenschrijven. De lezing vindt plaats op zondag 15 oktober om 13.00 uur. De lezing wordt gegeven door schrijfster Sanne Rooseboom. Sanne wist al heel jong dat ze kinderboekenschrijfster wilde worden, maar pas op haar 33e maakte ze haar eerste boek af. 

Inmiddels heeft ze meerdere bekende titels op haar naam staan, zoals Het Ministerie van Oplossingen en Jippie! Haar boeken zijn zelfs genomineerd geweest voor diverse prijzen, zoals de Woutertje Pieterse Prijs en ze waren terug te vinden op de tiplijst van de Kinderjury. Sanne schrijft over geheime ministeries, roestige duikboten en humeurige prinsessen. Haar boeken zijn vaak avontuurlijk en grappig. En dat is ze zelf natuurlijk ook. Dus ben je nieuwsgierig naar haar verhalen, wil je zelf schrijver worden of heb je Het Ministerie van Oplossingen nodig voor een probleem? Dan kan Sanne je daar alles over vertellen. 

 

Voor kinderen vanaf 6 jaar  

Deze lezing is leuk voor kinderen vanaf jaar oud. Volwassenen zijn echter ook welkom bij deze interactieve kinderlezing. Koop wel even een kaartje voor jezelf en je kind(eren)!  

 

Stadjerspaskorting

Ben jij in bezit van een Stadjerspas? Dan hebben wij goed nieuws! Bij dit evenement geldt namelijk een Stadjerspas prijs van €2,50. Klik hieronder op de knop Tickets en selecteer de Stadjerspas. 

15825

Agenda

Zondag 15 oktober
13:00 tot 14:00
Rabo Studio
€ 7,50

Podcast: De Boekenparade

Kinderboekenweek special

In De Boekenparade stellen we ouders én kinderen voor aan de bijzondere kinderboeken van de Forumbibliotheken in de gemeente Groningen. Met voorleesfragmenten, meningen van kinderen en passende suggesties helpen we luisteraars om de juiste boeken te vinden. Op 4 oktober duiken we in het boek Het Ministerie van Oplossingen van Sanne Rooseboom. 

Naar de podcast
Podcast: De Boekenparade

Kinderboekenweek 2023

Bij mij thuis wonen twee mama's. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Dit jaar vieren we thuis in alle vormen. Knutsel je eigen kamer, bouw een ruimteschip of ga op stickerspeurtocht. Bekijk het hele programma. 

Kinderboekenweek 2023

Boekentips

Sanne Rooseboom, Mark Janssen
Het Ministerie van Oplossingen en het veel te volle huis [Boek]
Sanne Rooseboom, Mark Janssen
Het Ministerie van Oplossingen en de Zilverjongen [Boek]
Sanne Rooseboom, Sophie Pluim
Mot en de metaalvissers [Boek]
Sanne Rooseboom, Annet Schaap
Jippie! En de Onderwaterpiraten [Boek]
Sanne Rooseboom, Annet Schaap
Jippie! En de ridders van Hak [Boek]
Sanne Rooseboom, Mark Janssen
Het Ministerie van Oplossingen en het spook van de Haviksburcht [Boek]

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >