Raak mij aan! Touch me!

Een spel over de geschiedenis van de ontginning van het Groningse landschap.

Speel mee en test het spelconcept van 'Grunn', waarin de spelers een eigen stad bouwen! Het Spellenmaakgilde, Noordelijk Scheepvaartmuseum, Toukomst en vele musea in de provincie ontwikkelen samen een spel over de geschiedenis van de ontginning van het Groningse landschap. Speciaal voor Let's Gro kun je kennismaken met een eenmalige, stedelijke editie, 'Grunn'! Spelconcept en productie o.l.v. Robert Brouwer en Arjan van Houwelingen Het wordt gegarandeerd gezellig! 

Inloop is vanaf 19.30 uur, een kwartier later starten we met speelrondes tot 23.00 uur.

De entree is gratis, dus meld je tijdig aan! Zo kunnen per tafel maximaal vier spelers een spelconcept testen. Meer over de maatregelen in het Forum vind je hier.

Meld je aan

Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht bij het bezoeken van bioscopen en theaters. Ook bij deze activiteit dien je bij de ingang van de zaal je coronatoegangsbewijs + geldig identiteitsbewijs te laten zien. Het Forum volgt hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Bij dit evenement geldt vol=vol, dus raden we aan om 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. 

Let's Gro Festival

Let’s Gro is hét (gratis) festival over de toekomst van Groningen. Op vr 5, za 6 en zo 7 november is iedereen welkom om samen na te denken over toekomstideeën, aan te schuiven bij presentaties over nieuwe projecten in de stad, zoals de vernieuwde Grote Markt en de Zuidelijke ringweg. Zijn er inspirerende sprekers en kun je bij miniworkshop ontdekken hoe je zelf kunt bij dragen aan een beter klimaat. Ook voor kinderen is er heel veel leuks! Bekijk het hele programma op forum.nl/letsgro

Het festival wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de gemeente Groningen en tal van andere organisaties.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Grunn | Tabletop Testing Night.

Het Spellenmaakgilde

Al meer dan vijf jaar organiseert het Spellenmaakgilde activiteiten om spelers en makers te verbinden. Met elkaar worden spellen ontwikkeld en kennis en vaardigheden uitgewisseld. Spellen maken is een proces van creativiteit, héél veel testen en aanpassen. Het Spellenmaakgilde brengt spelauteurs bij elkaar, faciliteert testevents en uitwisseling van kennis en kunde. Want een goed spel maken gebeurt nooit alleen. 

Misschien vind je dit ook leuk

Game On / Experience 50 years of videogames

Game On / Experience 50 years of videogames

donderdag 9 december 10:00 tot 10:30
Storyworld

Storyworld

donderdag 9 december 10:00 tot 10:30

Meer over het Smartlab >

Meer over het Smartlab >