Raak mij aan! Touch me!

Nachtcultuur: een intieme blik op de Groningse techno scene. 

Deze film is gedreven door de behoefte om de nacht te behouden en het ware gezicht van het nachtleven te tonen. Ontdek een plek waar diversiteit en zelfexpressie bloeien. De nacht meer is dan alleen een uitlaatklep: het is een fundament voor sociale verbondenheid en zelfontwikkeling.

Nachtcultuur doorbreekt de gangbare vooroordelen van drank, drugs en duisternis en onthult de werkelijke essentie van het nachtleven: een veilige haven voor velen. Hier overheerst het gevoel van saamhorigheid en vrijheid. Luister naar persoonlijke verhalen van de grootste organisatoren in Groningen, de feestgangers die het nachtleven belichamen en de inzichten van een psycholoog.

Deze documentaire is niet alleen gericht op de jeugd die midden in het nachtleven staat, maar ook op diegenen die er een vertekend beeld van hebben. Nachtcultuur nodigt iedereen uit, van beleidsmakers tot sceptische ouders, om een kijkje te nemen in deze mystieke wereld. Mis deze film niet en zie de nacht door een andere lens.

De film wordt vertoond met Engelse ondertiteling. 

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Groningse Nieuwe #113: Nachtcultuur.

Taal
Nederlands gesproken, Engels ondertiteld
Duur
60 min
Jaar
2023

Groningse Nieuwe

Deze film wordt vertoond in de serie Groningse Nieuwe, hét podium voor lokaal filmtalent, georganiseerd door Forum Groningen en Groninger Videolandschap.

Groningse Nieuwe
Taal
Nederlands gesproken, Engels ondertiteld
Duur
60 min
Jaar
2023

Misschien vind je dit ook leuk

Poor Things Poor Things

Poor Things

zo 3 mrt van 16:45 tot 19:16
Robot Dreams Robot Dreams

Robot Dreams

wo 6 mrt van 14:40 tot 16:33
Koolhovens Keuze Koolhovens Keuze

Koolhovens Keuze

vr 29 mrt van 19:30 tot 22:46

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >