Raak mij aan! Touch me!

Oogstrelende eco-horror uit Zuid-Afrika die de brandende milieukwesties van deze tijd op eigenzinnige wijze aankaart. Moeder Natuur laat niet met zich sollen in dit pareltje.

Een gewonde boswachter op een routinemissie wordt gered door twee off-the-grid survivalists. Wat aanvankelijk een welkome redding is, wordt dubieuzer naarmate de zoon zijn afvallige vader een cultische toewijding aan het bos onthullen.

Wanneer hun hut wordt aangevallen door een vreemd wezen, is het duidelijk dat er een veel grotere dreiging loert in de meedogenloze wildernis. The Last of Us meets Annihilation

Let op: Zuid-Afrikaans gesproken, Engels ondertiteld

Deze film is onderdeel van het themaprogramma Creatures from the Depths, met baanbrekende, moderne én klassieke monsterfilms uit alle uithoeken van de wereld.

PROGRAMMA

Extra informatie

Het aangekondigde tijdstip op jouw filmticket komt overeen met de start van het 'voorprogramma'. Dit voorprogramma duurt ongeveer 15 minuten. Na dit programma sluiten de deuren van de filmzaal en mag je niet meer naar binnen. Kom dus echt op tijd, dan kun je rustig een fijne plek uitzoeken. Een kwartier voor de starttijd is de zaal alvast geopend.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Gaia.

Taal
Zuid-Afrikaans gesproken, Engels ondertiteld
Duur
96 min
Land
Zuid-Afrika
Jaar
2021
Regie
Jaco Bouwer

Misschien vind je dit ook leuk

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >