Raak mij aan! Touch me!

In dit programma kun je kijken naar een selectie aan films die gemaakt zijn door kunstacademie studenten uit Nederland en daarbuiten.

Op de kunstacademie is er ruimte om te maken wat je wilt en daar zijn wij ontzettend blij mee. Vier de creatieve vrijheid met ons en bekijk dit authentieke programma.


De volgende films behoren tot het programma. 
 

TitelRegisseurDuurBeschrijving
BeanboyEmily Hanning0:05:54De zomer is een tijd met eindeloze mogelijkheden, maar wanneer de angsten van een konijn het plezier met zijn vrienden in de weg beginnen te staan, springt Beanboy binnen en doet zijn ding.
Goodbye SoalPaola Cubillos0:07:24De rust in het appartement van een vrouw wordt in gevaar gebracht door het ontstaan ​​van een waterlek. Terwijl de druppels vallen, komen onuitgesproken herinneringen aan een slapende man boven met een bang kind dat smeekt om gezien en beschermd te worden.
TurfStijn van Staveren0:03:13Het is 4 maart 1590, de 80 jarige oorlog tussen het Spaanse rijk en de Nederlandse rebellen duurt voort. Een vrachtschip gevuld met turf vaart het Spaans bezette Breda binnen. Het schip heeft dit al duizenden keren eerder gedaan. Maar deze keer is het ruim niet enkel gevuld met turf.
The Eastern Rain Milly Yencken0:09:03Als de regen binnen zou vallen, maar nooit buiten ... waar beginnen we dan te zoeken naar beschutting?
PressureSterre Goedkoop0:02:33Soms blijft stress en de druk om te presteren maar erger en erger worden, tot we niet meer zeker kunnen zijn van onze eigen gedachten. We worden zo onzeker en onrustig. Pressure probeert deze emoties vast te leggen, in combinatie met de rust die een veilige plek, zoals thuis, ons kan brengen.
The Price of KnowingEva Bonnevits, Martijn Kersten, Stijn van Staveren, Felix Reijmers0:05:07Het orakel voorspelt de levensduur van haar volgelingen, maar tegen welke prijs?
PressureJennah Kips0:04:39anneer een middelbare scholiere met haar klasgenoten naar de les gaat, ervaart ze veel druk van haar docent om goed te presteren. Deze druk wordt zo hoog, dat ze explodeert...
Be Good to Me / Wees goed voor mijYasmine Aarts0:02:05Be Good for Me is about a girl who confronts her mirror (image) and literally gets lost in her imperfections. The poem is written by Mirinne van Beek
EclipseClémence Bailly, Sélim Lallaoui, Césdar Luton, Axel Mechin, Achille Pasquier0:07:51 
SchoenmatenQuita Felix0:05:53De zoektocht naar een tapdansschoen zet een flatgebouw op zijn kop.
Dream WatchersChemène de Heus, Daphne Alkemade, Janice Degenkamp, Naomi Wijnhoven, Tylene Meijer0:04:14‘Kampleider helpt een jongen zijn nachtmerrie te overkomen.’
ManoToke Madsen0:06:58Gevangen in een verwaarloosde gezinssituatie zorgt een beschermende oudere broer voor zijn jongere broer of zus en confronteert hij zijn afwezige moeder, wat leidt tot een overhaaste beslissing.


Let op: deze lijst wordt de komende periode bijgevuld met overige informatie.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Framed: Student Shorts.

Framed

2, 3 en 4 juni 2023 

Een festival barstensvol animatiefilms, masterclasses en talks van lokale en (inter)nationale makers. Of je nu diehard animatiefan bent, of gewoon nieuwsgierig, tijdens Framed kun je je hart ophalen! 

Framed

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >