Raak mij aan! Touch me!

Tijdens Framed geniet je tijdens de Rooftop Cinema van klassieke animatiefilms als Shrek 2 op 40 meter hoogte!

Shrek 2 is kleurrijk, levendig en vermakelijk, net als het eerste deel was. De Shrek-films zijn origineel in hun animatie en zo'n uitbarsting van creatieve verbeelding dat ze nog steeds worden beschouwd als een van de meest populaire animatiefilms ooit gemaakt. Tijdens animatiefilmfestival Framed kun je in de buitenlucht van deze film genieten, op het dak van het Forum!

Shrek en Fiona komen terug van hun huwelijksreis en laten homevideo's zien aan hun vrienden. Fiona's ouders hebben ondertussen gehoord dat zij met haar ware liefde is getrouwd, en willen de jongeman graag ontmoeten. Ze nodigen hem uit in hun koninkrijk, Far Far Away. Ze hadden echter nog niet gehoord met wie hun dochter precies trouwde en welke vloek daarbij kwam spelen. Ze verwachten prins Charming te ontmoeten, niet een 700-pond oger met vreselijke hygiƫne en een pratende ezelvriend.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Framed Rooftop Cinema: Shrek 2.

Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
93 min
Kijkwijzer
Jaar
2004
Regie
Andre Adamson, Kelly Asbury, Conrad Vernon

Framed

2, 3 en 4 juni 2023 

Een festival barstensvol animatiefilms, masterclasses en talks van lokale en (inter)nationale makers. Of je nu diehard animatiefan bent, of gewoon nieuwsgierig, tijdens Framed kun je je hart ophalen! 

Framed

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >