Raak mij aan! Touch me!

Dans en drama wisselen elkaar naadloos af in dit audiovisuele spektakel waarin een pleegmoeder haar adoptiekind probeert terug te krijgen.

Als adoptiekind Polo na meerdere akkefietjes wordt overgeplaatst naar een ander gastgezin, staat de relatie tussen powerkoppel Gastón en Ema zwaar onder druk. Ook het moderne danscollectief waarvan ze een belangrijk onderdeel zijn — hij als choreograaf, zij als hoofddanseres — dreigt als gevolg hiervan uit elkaar te vallen. De platinablonde Ema laat het er niet bij zitten en smeedt een meesterplan om Polo terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper en met de hulp van haar hartsvriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden.

Na Hollywoodavontuur Jackie keert Pablo Larraín terug naar thuisland Chili met zijn eerste hedendaagse speelfilm in Santiago, een audiovisueel spektakel vol intimiteit en dansperformance dat je meevoert naar het (nacht)leven van een groep jongvolwassenen. Het camerawerk van Sergio Armstrong laat de smeulende straten van de Chileense hoofdstad in al hun pracht zien. Met een pompende ambient-reggaeton-soundtrack van muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar.

Ema gaat in première op 19 maart. Via onze filmnieuwsbrief blijf je op de hoogte!

Taal
Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
102 min
Kijkwijzer
Acteurs
Gael García Bernal, Mariana Di Girolamo
Land
Chili
Jaar
2019
Regie
Pablo Larrain

Misschien vind je dit ook leuk

Little Women Little Women

Little Women

donderdag 27 februari 19:00 tot 21:25

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox >

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on