Raak mij aan! Touch me!

Zit jij vol verhalen en wil je in één dag tijd van twee topvertellers leren hoe je die zo goed mogelijk voor publiek presenteert, meld je dan zeker aan voor de workshop van Echt Gebeurd.

Tijdens deze dag onderzoek je gebeurtenissen en ontwikkelingen in je eigen leven en maak je daar een verhaal van. Je begint met de opbouw van het verhaal en de structuur. Ook leer je presentatie- en verteltechnieken. Aan het eind van de dag vertel je je eigen Echt Gebeurde verhaal voor publiek. 

De workshops worden begeleid door Paulien Cornelisse en Micha Wertheim. Dit topteam presenteert ook 's avonds de voorstelling.
 

Avondvoorstelling

Koop hieronder je ticket(s) voor de avondvoorstelling. Deelnemers hoeven uiteraard geen ticket te kopen voor de avondvoorstelling.

Deelnemen aan de workshop

Wil je leren een verhaal te vertellen en ben je 16 t/m 21 jaar (een beetje jonger of ouder is ook van harte welkom), stuur dan uiterlijk donderdag 20 april een bericht met een beknopte motivatie (max. A4) naar info@echtgebeurd.net. Deelnemers horen vóór 10 mei of ze mee kunnen doen.

Deelname kosten€ 25,00 (incl. één vrijkaartje voor avondvoorstelling)
Tijd11.00 - 22.00 uur

Agenda

Woensdag 7 juni
20:00 tot 21:30
Avondprogramma
Rabo Studio
€ 10,00

Misschien vind je dit ook leuk

Cursus Gebarentaal Cursus Gebarentaal

Cursus Gebarentaal

zaterdag 1 april 13:00 tot 15:30
Money Talks - Een eigen huis? Money Talks - Een eigen huis?

Money Talks - Een eigen huis?

woensdag 5 april 20:00 tot 21:15

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >