Raak mij aan! Touch me!

Op 16 juni trapt het Nederlands elftal het EK voetbal af tegen Polen en Forum Groningen is daarbij! 

Neem plaats op de tribune of aan een van de kroegtafels, bestel je drankjes bij de bar in de zaal en laat je meenemen door journalist Suse van Kleef, voormalig international Kika van Es, columnist Frank Heinen en analist Sam Planting in hun voorbeschouwing op het EK en Polen-Nederland in het bijzonder. 

Aansluitend kijk je op een groot scherm live naar Polen-Nederland. Wat we garanderen is een bruisende voorbeschouwing onder leiding van Suse van Kleef met onder andere een gesproken column van Frank Heinen, voetbalverhalen van Kika van Es en een tactische videoanalyse van Sam Planting. Wij leveren, nu het Nederlands elftal nog!

Agenda

Zondag 16 juni
13:45 tot 17:15
Rabo Studio
€ 12,50

Suse van Kleef (1986) is journalist en voormalig correspondent Groot-Brittannië. Tegenwoordig richt ze zich op sport in de breedste zin van het woord. Zo is ze de eerste vrouwelijke voetbalverslaggever voor NOS Langs de lijn en presenteert ze Langs de lijn. Tevens is Suse presentator geweest van diverse NOS programma’s rondom het WK en EK voetbal en ook aankomende zomer zal ze weer te zien zijn bij de NOS. Ze is vaste deelnemer van de Hard Gras Podcast en een graag geziene gast bij diverse talkshows, zoals Sophie & Jeroen en Op1

 

18109

Kika van Es (1991) is een voormalig international en kwam onder andere uit voor Ajax, PSV, FC Twente en Everton. Ze speelde 77 interlands en won als basisspeler het Europees Kampioenschap in 2017 en werd tweede op het WK in 2019. Tweemaal werd ze landskampioen met FC Twente. Tevens maakte ze deel uit van de selectie op de Olympische Spelen van 2020. In juni 2023 beëindigde ze haar carrière. 

 

 

 

18091

Frank Heinen (1985) is schrijver en journalist. Hij is onder meer een van de columnisten op Pagina 2 van de Volkskrant, columnist in Voetbal International, de schrijver en de stem van het Eindsignaal in NOS Studio Voetbal en vaste medewerker van wielerpodcast De Rode Lantaarn. Daarnaast schreef hij verschillende boeken, waaronder de roman De Zaak Tom en Buiten de Lijnen (Sportboek van het Jaar 2019). Recent verscheen Uit Koers 2, tien jaar na het eerste deel. 

 

 

18076

Sam Planting (1990) is een voetbaljournalist die gespecialiseerd is in analyses. Zijn werk is te vinden bij VI PRO en ESPN. Voorheen schreef hij ook voor de Volkskrant en het Parool. Daarnaast heeft hij geruime tijd gewerkt als scout in het profvoetbal, met als meest recente club de Vancouver Whitecaps in de MLS. 

 

 

 

 

18080

Misschien vind je dit ook leuk

Challengers Challengers

Challengers

wo 29 mei van 15:15 tot 17:37
Michiel Vos: Vos in de VS Michiel Vos: Vos in de VS

Michiel Vos: Vos in de VS

do 13 jun van 20:00 tot 21:15
Late Night met Splinter Late Night met Splinter

Late Night met Splinter

vr 21 jun van 21:00 tot 22:30

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >

De highlights van ons programma maandelijks in je inbox? >