Raak mij aan! Touch me!

Lilith komt samen met de professionele spokenjagers de Gebroeders Schimm een nieuw soort monster op het spoor, het monster dat verstopt is in ons allemaal.

De eigengereide tiener Lilith verslindt de boeken van de paranormale detective Sylvia Schaduwlicht en zou het liefst in haar voetsporen treden. Als Lilith tijdelijk naar een internaat moet, omdat haar moeder voor werk naar Nieuw-Zeeland gaat, heeft ze daar niet zoveel zin in. Het internaat is gelukkig een fijne plek, maar er gebeuren mysterieuze dingen, die voor het blote oog onzichtbaar zijn en Lilith wil het tot de bodem uitzoeken. Zijn het spoken? Klopgeesten? Monsters? 

Gelukkig nemen de professionele spokenjagers de Gebroeders Schimm haar op sleeptouw. De kleurrijke broers Hans en Wout weten wel raad met griezelige types, maar samen met Lilith komen ze een heel nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor. Het blijkt een van de gevaarlijkste monsters uit hun loopbaan; het monster dat verstopt is in ons allemaal.

 

Halloween special

Kom in je engste outfit naar het Halloween weekend in het Forum! Om het allemaal nog griezeliger te maken, kun je je tussen 12.00 en 14.00 laten schminken op Wonderland! Neem je jongere broertje of zusje gezellig mee, want er is van alles voor hen te doen in dit spannende speelparadijs.
Voorafgaand aan de film is er een leuke quiz. Ben jij de grootste griezelkenner in de zaal?

Agenda

Zondag 29 oktober
14:00 tot 16:05
Special
Camera 4
€ 7,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
105 min
Acteurs
Tine Embrechts, Andrew James Van Ostade
Land
België
Jaar
2021
Regie
Michael Van Ostade

Misschien vind je dit ook leuk

Medialab Instuif (6+) Medialab Instuif (6+)

Medialab Instuif (6+)

zondag 8 oktober 13:00 tot 17:00

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >

Vanzelf kidsactiviteiten in je inbox? >