Raak mij aan! Touch me!

De documentaire volgt het turbulente leven van de legendarische Ierse singer-songwriter Shane MacGowan, frontman van The Pogues.

The Pogues was de iconische Anglo-Ierse Keltische punk band die traditionele Ierse folk combineerde met het rauwe gevoel van punk rock muziek.

Ruw, schaamteloos en zonder angst geven MacGowan’s nummers een reflectie van zijn leven waarin alcohol, God, verlossing en romantiek met elkaar verweven zijn en hem hebben gemaakt tot wie hij is. Zijn kijk op de wereld, gevoel voor humor en grote hoeveelheid kennis over geschiedenis, spiritualiteit en populaire cultuur worden gevangen door de lens van Julien Temple.

Crock of Gold heeft de Special Jury Prize ontvangen op het San Sebastian International Film Festival en is voor het eerst in Nederland te zien bij IN-EDIT.

Met inleiding

De documentaire begint met een opgenomen inleiding door regisseur Julien Temple.

Agenda

Woensdag 7 juli
19:00 tot 21:14
Met inleiding
Camera 2
€ 11,00
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
124 min
Land
Verenigd Koninkrijk
Jaar
2020
Regie
Julien Temple

IN-EDIT

IN-EDIT is een muziekdocumentairefestival met nieuwe internationale en Nederlandse muziekdocumentaires. In 2003 vond de eerste editie van het festival plaats in Barcelona. Het festival werd geboren vanuit twee liefdes: de liefde voor muziek en film. Inmiddels is IN-EDIT uitgegroeid tot een internationaal festival met edities in meer dan 10 landen.

IN-EDIT

Misschien vind je dit ook leuk

American Rapstar American Rapstar

American Rapstar

woensdag 14 juli 19:00 tot 20:15
A Tuba to Cuba A Tuba to Cuba

A Tuba to Cuba

woensdag 28 juli 19:00 tot 20:22
The Songpoet The Songpoet

The Songpoet

woensdag 21 juli 19:00 tot 20:53

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on