Raak mij aan! Touch me!

De circulaire samenleving waar iedereen over praat wordt zichtbaar in het Voedselbos te Glimmen: eten, drinken en een circulair onderkomen in de natuur van de Drentsche Aa. 

Praten over autonomie, over zelf weer het heft in eigen handen te nemen. Dat kan in het Voedselbos te Glimmen. Je kunt met eigen zintuigen meemaken dat in het Voedselbos alles al aanwezig is; eten, drinken, bouwen en tegelijkertijd van de natuur genieten. Er zijn meerdere cursussen om voedsel te verbouwen én om circulair je eigen thuis te bouwen op een betaalbare manier. Handen uit de mouwen, ZELF bouwen. De crisis voorbij!

Talk + excursie + adres

Na ons gezamenlijke Voedselbos-bouw verhaal in Camera 3 de luxe in het Forum kun je het Voedselbos en het Circulaire Educatiecentrum bezoeken vanaf 14.00 uur. Het adres is Voedselbos Glimmen Meentweg 22a (tegenover nr. 17) 9756 TB Glimmen. Als je geen eigen vervoer hebt dan kan de organisatie 12 personen meenemen vanaf het Forum. 

15959

Let's Gro Festival

Let’s Gro is hét (gratis) festival over de toekomst van Groningen. Op 3, 4, en 5 november is iedereen welkom om samen na te denken over toekomstideeën, aan te schuiven bij presentaties over nieuwe projecten in de stad, zijn er inspirerende sprekers en kun je bij miniworkshop ontdekken hoe je zelf kunt bij dragen aan een beter klimaat.

Het festival wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de gemeente Groningen en tal van andere organisaties.

Meer info

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Circulaire Zelfbouw in het Voedselbos te Glimmen.