Raak mij aan! Touch me!

Heb jij nog geen valentijnsplannen en zin in een heerlijke filmflirt? Dan hebben wij de perfecte avond voor jou! 

Forum Groningen en Cineville organiseren een spetterende avond vol met liefde, flirts, gezelligheid en een prachtige film waar je helemaal warm van wordt.

Leer andere filmliefhebbers kennen door de spannende filmquiz, flirt erop los en maak kans op te gekke prijzen. Single, op date, samen of iets daartussenin? De Filmflirts avond is voor iedereen die op zoek is naar een avond vol liefde!

Superhosts Renée van der Sluis en Lara Harbers van Club Creatives zullen je ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail en zorgen ervoor dat je helemaal warm van liefde weer naar huis gaat.

Dus haal je ticket(s), trek je mooiste filmdate outfit aan en dan zien we jou 14 februari in Forum Groningen!

Falcon Lake

Falcon Lake zal vanavond menig harten veroveren. Van begin januari tot diep in december: het is altijd wel ergens zomervakantie in Cineville. In deze broeierige, bitterzoete coming-of-agefilm mogen we mee in de auto bij de Canadese tiener Bastien, die samen met zijn ouders vakantie viert met een bevriende familie in een huis aan een meer.

Van de V van vakantie en verveling, gaat het naar de V van verliefdheid. De aanwezigheid van de al wat oudere Chloé, plus gierende hormonen, zorgen voor de prachtigste pieken en meest verlammende dalen die je als tiener kan beleven. Falcon Lake biedt een verrassend delicaat en zelfs spookachtig portret van de intensiteit van eerste liefde.

Falcon Lake

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Cineville x Forum: Filmflirts.

Taal
Frans en Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
100 min
Kijkwijzer
Land
Canada,Frankrijk
Jaar
2022
Regie
Charlotte Le Bon

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >

Wekelijks filmnieuws in je inbox? >