Raak mij aan!

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes!

Vertoningen van CatVideoFest vinden plaats over de hele wereld en voor het eerst komt de kattensensatie nu eindelijk ook naar Nederland. Natuurlijk naar het Groninger Forum! Is er een beter excuus om gezellig samen te komen dan samen naar katten te kijken? Vooral op deze Wereld Kattendag?

Goed doel: De Poezenark

Een deel van de inkomsten van CatVideoFest gaat naar De Poezenark in Oudezijl, Groningen, voor de opvang van katten en dierenwelzijn!

Extra voorstellingen - Dierendag

Poets je vacht maar schoon en trippel naar de ticketknop, want na het succes van de voorpremières op Wereld Kattendag hebben we twee extra (en voorlopig laatste) voorstellingen van CatVideoFest toegevoegd op Dierendag. Miauw!

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Engels gesproken | Nederlands ondertiteld
Duur
70 min
Kijkwijzer
Land
VS

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox >

Wekelijks de filmnieuwsbrief in je inbox >

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on