Raak mij aan! Touch me!

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Canto Ostinato | NOK Rooftop Sessions.

Drie betoverende concerten

Restaurant NOK presenteert in samenwerking met Forum Groningen de Canto Ostinato Rooftop Sessions. Drie concerten van dit betoverende stuk worden op twee vleugels gespeeld door pianoduo Scholtes & Janssens. Vanwege de weersvoorspelling is het concert helaas van het dak verplaatst naar de Rabo Studio in het Forum. We hadden uiteraard gehoopt op helder en zonnig weer, maar er is kans op regen en de temperatuur zal te koud zijn voor zowel de piano als pianisten. Ondanks dat het uitzicht minder spectaculair zal zijn, hebben wij er alle vertrouwen in dat het een onvergetelijk optreden wordt!

Hypnotiserende pianocompositie

Canto Ostinato is een van de bekendste stukken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. De 106 secties van deze hypnotiserende pianocompositie worden naar eigen inzicht gespeeld en afgewisseld. Het verloop van het stuk staat vast, de lengte en invulling van de opus niet. De muzikanten beslissen zelf over de invulling ervan.

Diner of lunch

Voorafgaand aan dit concert. Kun je op de zaterdag heerlijk dineren* in restaurant NOK op de tiende verdieping van het Forum. Hier geniet je van een tafel 'tot de nok toe vol' met de favoriete wereldse gerechten van de chef. Op de zondagmiddag biedt NOK* een uitgebreide lunch* aan in combinatie met het concert.

Een tafel reserveer je eenvoudig door het tijdens het bestellen van uw concertkaarten te kiezen voor een combinatieticket. Je krijgt een tafel toegewezen bij aanvang van de lunch of het diner. 

*100% vegetarisch ook mogelijk. Exclusief dranken. Heb je dieetwensen of allergieen dan kun je mailen naar info@nokgroningen.nl onder vermelding Canto-diner.

Scholtes & Janssens

Lestari Scholtes (1984) en Gwylim Janssens (1985) vormen sinds 2003 een pianoduo. Vandaag de dag worden zij erkend als één van de meest belovende pianoduo's van hun generatie. Hun debuut in Carnegie Hall in mei 2009 werd geprezen als ‘het hadden net zo goed 25 of 30 vingers kunnen zijn, zo groots en samengesmolten was hun klank. Subliem duo in topvorm'. Het duo staat bekend om zijn betoverende klank, zeer hoogstaande technische behendigheid en hun intense en energieke optredens.

Agenda

Er zijn (nog) geen nieuwe data ingepland voor Canto Ostinato | NOK Rooftop Sessions.